Miért utálják/tok a rockereket?
Nem szimpatikusak; csunyak; undorito a sok tetovalas, fulbevalo es fultagito nemelyiknel; a hosszu haj; es szar a zenejuk. Meg a hogy razzak a fejuket.. katasztrofa😝
Egyebkent a fulbevalos(!!) pasikkal semmi bajom, meg egy bizonyos mertekig be is jon- pl. Jason Deruloé nagyon tetszik:D a fultagito a halalom,
Es a szines tetovalasok is.. a rockerek teste altalaban szep szines, ami borzaszto, undorral fog el, pedig a tetovalasokkal sincs problemam (csak ne legyen az egesz test van kipongalva..) szinten Jason Deruloé bejon meg a hozza hasonlok.. ;):D
Nem utálom őket.
Egyedül azokat a divatból rocker emberkéket nem bírom, akik bármi igénytelen vacakot meghallgatnak, ami rock, más, akár hasonló stílusú zenét meg akkor si elutasítnak, ha amúgy jó és igényes.
Hasonló módon azokat sem kedvelem, akik divatból öltözködnek úgy, mint egy sztereotipikus rocker, hogy felhívják magukra a figyelmet, és nem azért, mert úgyérzik jól magukat. Azokkal semmi bajom nincsen az ég adta világon, akik nem a csorda után mennek, és van saját véleményük meg ízlésük.
Első válaszoló, az is csak a te butaságodat mutatja, hogy azt mondod egy általad nem kedvelt stílusra, hogy szar, nem pedig azt, hogy nem tetszik. Ezután pedig durván, és nagyon lekezelő módon ócsárolod, és szarnak állítod be azokat az embereket, akiket egyébként nem is ismersz. Na akkor most kik a tuskók meg a gonoszak? A rockerek? Ki nem állhatom az ilyen általánosításokat.
Pont ilyen amúgy a rocker+fültágító is.
Most figyelj, imádom a rockzenét, és utálom a fültágítót. Ez már magas neked, mi?
Nem tudom, feltűnt-e már, vannak különböző ízlések, és nehogy azt hidd, hogy csak az a jó amit te szeretsz, ami meg nem tetszik az szar.
Nem vagy te valami istenség, hogy ezt így szépen eldönthesd...vagyis hát felőlem eldöntheted, de attól még nem lesz igaz.
Ja és úgy hozzátenném, hogy a Guns n Rosest, a Queent, vagy a Pink Floydot szarnak nevezni...hogy is mondjam...elég nagy meggondolatlanság. (azért ezeknek az előadóknak van egy "enyhe" színvonalbeli fölényük Deruloval szemben)
Nem baj, te ezt még úgysem éred fel a 12 ével kis fejeddel. Menj szépen, élvezd a maradék nyáriszünetet, én is ezt fogom tenni, és hallgatom a zenéimet, amik nem szarok, csak azért mert te azt mondtad, te pedig hallgatod a tieidet, amire nem mondom hogy szar (pedig nagyon nem csípem), mert van annyi eszem, és én annál jobb arc vagyok.
Üdv.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!