Miért utálják annyian az Asking Alexandriát?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy keményebb metálosok, vagy akik nem is hallották még Őket, fikázzák.
Egy kifejtett választ ha tudnátok írni, megköszönném, illetve azt is írjátok le, Ti hallgatjátok-e!
Köszönettel: egy kívülálló :D
2016. máj. 20. 15:45
2/5 anonim válasza:
Én nem utálom, bár nem is tartom sokra.
Egyszerűen egy megjátszott, művi dolognak tartom az egész zenekart, ráadásul szerintem a rajongóik jelentős része kis tizenéves, aki csak divatból hallgatja a zenéjüket.
Ennek ellenére nem fogom mocskolni, aki szeretné, hallgassa csak nyugodtan, én mindenesetre nem fogom.
3/5 anonim válasza:
Jó tudni hogy sokan utálják, mostanság csöppentem bele ebbe a zenei műfajba, eddig csak rap/trap volt a favorite. De egye fene, nem azért hallgatok egy zenét hogy másnak adja a ritmus, hanem hogy én érezzem tőle jól magam. Ez meg elég nagy marhaság hogy azért nem hallgatnak meg valami zenét mert divatsz*r. Én pl szöveg és ritmus alapján döntök. Aki csak azért utálja, mert mások is utálják az vagy be akar illeszkedni abba a társaságba vagy tudja a fene. De normális ember nem ez alapján ítél!
4/5 anonim válasza:
Mert a mai "rockerek" 95%-a azt hiszi, hogy ha ezt meg a Black Veil Brides, Bullet for My Valentine stb. jellegű bandákat hallgatja, milyen kemények lesznek. Miközben távolról sem. Általában ez a fő indok az együttes utálatára.
5/5 anonim válasza:
Én sem szeretem őket, mert iszonyatosan pózer bandának tartom őket. De aki szereti, hallgassa, nem akarok háborút kirobbantani egy együttes miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!