Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dani0129 kérdése:
Tényleg utálják a nem rocker nők a rockereket?
Szeretem a rockzenét de nem vagyok rocker, igazából mindenféle zenét meghallgatok ami tetszik. És nem, nem utálom a rockereket :D 24/L
2012. jún. 11. 15:26
hát attól függ mennyire rocker, nekem a legtöbb rocker ismerősöm igénytelen, de persze biztos vannak köztük normálisabbak is, akik stílusosan néznek ki, és így még akár előny is lehet :)
2012. jún. 11. 15:28
Nem hinném, nekem tetszik. Amúgy meg egyénileg eltér, hogy kinek mi tetszik, általánosítani nem lehet.
2012. jún. 11. 15:28
Attól függ. Általában a rockereknek rockerek, az emósoknak emósok, a hippiknek hippik stb. jönnek be. De már láttam olyan párokat ahol az egyik tag hippi, a másik pedig rocker-féle.:DD Szóval semmi sem kizárt, de ha rocker vagy, akkor valószínűleg a rocker lányok néznek majd meg, ők figyelnek fel rád:-)
2012. jún. 11. 15:29
Egy biztos, putritelepre nem menj udvarolni... :)
2012. jún. 11. 15:32
Attól függ. Az öltözködésük nem tetszik, illetve ha nagyon a rockhoz van kötve a viselkedésük és mindenük. Ha engem is rá akarnak szoktatni meg ha ez irányítja az életüket. Ha nincs még a homlokukra is az írva, hogy ők rockerek, hanem csak normális rajongók akkor semmi baj velük.
Ez annak a véleménye, aki nem ismeri az antipátia fogalmát. Konstatálhatják, hogy nem szimpatikus nekik ez a stílus vagy a képviselői, de utálatról biztosan nincs szó. Maximum ha valaki órákon át ki volt szolgáltatva olyanoknak, akik órákon keresztül csak rá hánytak és csikkel dobálták :-) :-) :-)
2012. jún. 11. 15:34
rocker koromba csak a rocker fiúk jöttek be, már nem jön be ez a tipikus rocker style.
a gitár amúgy mindig menő
23/l
2012. jún. 11. 15:35
Mivel egy egy buta kérdést tettél fel én feltételezem, hogy fiatal vagy nagyon. Máskor egy picit figyelj oda a helyesírásodra.
Kis csitrik lehet, hogy utálják mert agyatlan némelyik. De egy normális nő nem fog ilyet mondani. Nem hiszem, hogy meg nehezíti a dolgod párkapcsolat keresésben. Először is mindenképp olyan helyen kell ismerkedned ahova a rockerek, punkok járnak pl. koncert vagy fesztivál vagy olyan klubbok vagy kocsmák. De ez nem jelenti azt, hogy nem fog szóba állni veled egy nem rocker lány. Nyilván, ha nagyon vad a kinézeted akkor kevesebb az esélyed a nem rockereknél. De ha egyszerűen csak, hosszú hajad van és ápolt és pl. farmert hordasz meg valamilyen polot és bakancsot de a nadrág szár az rajta van a bakin akkor simán lehet nem rocker csajod. De amúgy is lehet. 24F (rocker - metalos)
2012. jún. 11. 15:40
Kapcsolódó kérdések: