Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rocker pasik milyen csajokat szeretnek?
Szia, en rocker csaj vagyok, szoval az en tapasztalatom az, hogy a rocker pasiknak inkabb a gombolyubb idomok jonnek be, nagyon altalanositva,
De meginkabb azt mondanam, hogy a laza, nem dramazo csajok, akikkel el tudnak beszelgetni mindenrol, es olyanok akik elvezik az eletet hiszti nelkul.
A baratik koromben ezt latom. Persze kivetelek minidg vannak, hiszen nem vagyunk egyformak.
Azt javasolnam, hogy csak legy onmagad, ne jatszd meg magad senki kedveert. Es akkor lehet felfigyel rad. De persze benne van a pakliban, hogy nem. Proba szerencse.
én is rocker csaj vagyok... eddig még 1 rocker pasival tudtam jól kijönnki...mondjuk nem is nagyon pasizom .....azt a véleményt én is osztom hogy a rockerek nagyon szeretnek beszélgetni az élet dolgairól...stb. én is ilyen vagyok...buliban is inkább órákon át beszélgettem egy pasival ...nem is táncoltunk meg semmi de ugyanolyan jól éreztem magam mintha átbuliztam volna az éjszakát....a végén meg is tetszettem neki (az elején elég visszahúzódó volt, de aztán megeredt a nyelve XD )
a végén nem lett semmi mert nekem volt már egy kialakulóban lévő kapcsolatom...nem is csókolóztunk....de bánom már :S :$
19/L
Az attól függ, hogy ki hogyan értelmezi saját magára nézve a ducit. Mert lehet valaki igénytelenül kövér (pl. 165/85), de lehet rajta csak +15kiló, pl.165/70. Nos, utóbbi nekem sokkal inkább bejön. Főleg úgy, hogy magam sem vagyok vastag csontozatú, kb. 175/62.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!