Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rocker pasik milyen csajokat szeretnek?
Figyelt kérdés
Bejönnek a rocker pasik mármint a hosszú haj...meg ilyesmi, sok ismerősöm is van ilyen. Kiszemeltem a fiút, szép hosszú barna haj, kékeszöld szemek, és jó magas is...csak vékony...én meg duci vagyok. A rocker pasiknak mindig csak a vékony csajok jönnek be, vagy akárki szóba jöhet? Természetesen én sem vagyok se plázaribi, se páwa vagy ilyesmi... értelmes válaszokat kérek, köszönöm!:)2012. máj. 30. 22:13
11/14 anonim válasza:
Hát ha már rockerezünk akkor én is az lennék bár jó magam a metalt azon belül is a Black metalt szeretem. Én nekem tök mindegy, hogy a lány milyen stílust képvisel. Szerintem a zene hogy ki mit szeret nem befolyásol semmit sem. nekem még sajnos nem volt stílus beli barátnőm pedig jó lenne. Szerintem a vékony lányok egy rockernek jobban bejönnek. Ha megnézed az együttesek nő tagjait ők is ilyenek. Ensiferum vagy Graveworm szintise a Nightwish volt és jelenlegi énekese egyen sincsen súly fölösleg. de hát kis millió ember rockerer mindenkinek meg van az ízlése. Nekem a vékony is meg a ducibb is bejön, de az elhízott nem. Én magas vagyok és vékony 186cm és 68 kiló. Ja amúgy én képtelen vagyok a hízásra. Sokan mondták hogy ránézek egy csokira és már is hízok hát én nem.
12/14 anonim válasza:
a hízással én is ugyanígy vagyok XD
166cm / 48kg lány vagyok
kezdem már azt hinni hogy pont ezért nem találok senkit mert ilyen vékony vagyok....
viszont van egy barátnőm aki még nálam is vékonyabb... neki bezzeg mindig akad pasi és ráadásul olyan jó, hogy csak lesek
de hogy mi tetszhet nekik benne :S
én meg ilyen szerencsétlen vagyok :S
13/14 anonim válasza:
Személytől függ. De a rocker/emo fiúk sokkal emfogadóbbak szoktak lenni külsővel kapcsolatban. Én emo csaj vagyok.de rokon lelkekkel csak ritkán találkozok,akkor is lányokkal. :/
14/14 anonim válasza:
Amúgy én meg túl sovány vagyok. :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!