Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg utálják a nem rocker nők a rockereket?
Én speciel nem utálom őket, van néhány haverom is, de tény, hogy nem tudnék velük mit kezdeni. A hosszú haj, a topis stílus nem jön be (és most a topisat nem úgy értem, hogy szakadt meg csöves, csak szomplán...rockeres, nem tudom jobban megfogalmazni :D)
Aki rocker, nem feltétlenül igénytelen, pl. múltkor láttam egy hosszú hajú srácot, frissen mosott hajjall. Tök szépen csillogott meg jó illata is volt. Úgy megirigyeltem tőle :DDD Meg az öltözete se volt gáz, rockeres, de nem koszos. Szóval nem mondom, hogy mindegyik undorító, de nem tudok velük mit kezdeni :/
Nem vagyok rocker. A pop zenét szeretem, viszont van egy pár rock szám is a kedvenceim között :) Nekem az nem tetszene egy "tipikus rocker" fiúban, ha tépett vagy raszta feketére festett haja lenne, mindig feketében járna (ami depresszióra utal), ilyen szegecses ruhái lennének és bömböltetné a zenét. Én ezt képtelen lennék elviselni!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!