Szülők! Nektek mi a véleményeket az AK26 nevű rap együttesről? 13 éves fiam imádja a számaikat, van neki AK26-os pólója, általában őket hallgatja.
Én most ballagok 8.-ből és lány vagyok.!
Nálunk az osztályba 2.-en hallgatjuk. A másik fiú.! Az évfolyamból is 1 fiú hallgatja őket.!
Én csomó mindent "szart" hallotam rólunk az osztálytársaimtől róluk.! Egyszer meghallgatam azért is őket, hogy nekem is legyen valami saját véleményen rólunk.! Én egyből bele szerettem a zenékjükbe.! Haza mentem és csak őket hallgatam.! A legjobb barátnőm annyit mondott erre, hogy neki nem szimpatikus és ha ott van nálam akkor ne ilyen zenéket hallgassunk. Én tiszteletben tartottam. Van olyan zene amit ő szeret és én kértem meg, hogy ne hallgassuk, ha együtt vagyunk. Evvel nincs is semmi baj.! Az ő anyukája megkérdezte, hogy mit szeretek benne mutattam egy számot neki és elmondtam tola a veleménye.. Ő azt mondta, hogy oké majd kinövöd.! Anya pedig nem csinált semmit csak néha szólt, hogy ne annyira bömböltessen.! Még ő is mondta, hogy majd kinövöm.! Ez kb. 2 éve volt. Sajnos vagy nem sajnos nem nőttem ki.! Azóta is őket hallgatom.! Valahogy nekem ők lettek a kedvenceim még így 2 év után is.! Anya bele nyugodtott az osztályban néha elkezdik mondogatni, hogy gettos vagyok meg hasonló beszólások.! Én erre csak annyit mondok, hogy ez van.! Lepörög rólam már.! A többi anyuka néha megjegyezi anyámnak ő meg csak annyit mond hogy nem érdekli, meg elfogadta és kész.! Én nekem meg az a véleményem hogyha nem engeded neki vagy eltiltod mindentől akkor még jobban azt szeretné hallani.! (Én legalábbis ezt csináltam csak nem zene téren. )
A másik anyuka meg ne foglalkozzon a fiaddal.! Az ő gyerekével nem tud akkor mással se! Meg ha engeded neki, akkor lehet kinövi az AK26 korszakot de az is lehet hogy nem.! És ők lesznek a kedvencei vagy 1 év és megutálja őket.!
Tudtommal ez az a kor, ahol ki tapasztaljuk hogy mik a kedvenceink miket szeretünk.!De semmi se törvény szerű lehet, hogy csak a barátai miatt hallgatja őket.!
(Ezt valahol olvastam nem vagyok benne biztos.!)
Szerinem hagyd a másik anyuka meg ne veled és a fiaddal foglalkozzon.!
Nagyon rossz világképet közvetítenek. Panaszkodom, tehát vagyok...de ez egyfajta EGO-zene, ápol, véd a eltakar. ("Önmagatól) Valaki mondta: "Minden ember maga a pokol" De, az EGO maga a pokol, szív útját ki nem járja biztos bukásra van ítélve. (hosszú távon)
. De én nem tiltanám ettől a zenétől, annál erősebben fog kőtőtni, majd csak megérzi belül milyen életkedvet ad az ilyen beszéd.😎
. A lényeg az, hogy menőnek érzi magát (farkaskutyasz@r, ez is egy kemény vonal együttes) ha ilyet hallgat, ezért mondom, hogy ego-zene, nem a szívet érinti.... Azt mondom, hogy kinővi az ilyen moslékot, zenének nem nevezhető panaszáradatot.
Nem mindeggyik zenéjükben van mondani való de azért vannak olyanok is...
Lásd:
Csillagok Között
Egyedül
Bajnok
Igazság nyomában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!