Szülők! Nektek mi a véleményeket az AK26 nevű rap együttesről? 13 éves fiam imádja a számaikat, van neki AK26-os pólója, általában őket hallgatja.
Figyelt kérdés
Az egyik barátjának az anyja megkérdezte tőlem, hogy hogy hagyhatom a gyereknek hogy ilyen zenét hallgat. Szerintetek is annyira rossz? Emiatt vagyok rossz szülő?2016. júl. 24. 20:54
11/47 anonim válasza:
Szomorú hogy manapság nem hallgatnak a fiatalok zenét.
12/47 anonim válasza:
a rap zene király, az a baj hogy az AK26 annyira buta szövegeket hoz, hogy az ilyen tizenéves gyerekek megtalálják magukat benne, tudnak vele azonosulni, nem rossz ez, nem is bántás, ilyenkor nincs a gyerekeknek kifejlett világnézete. Az a szülő aki ilyet mond az egy sznob, zárja egy burokba a gyerekét ha ennyire félti...
13/47 anonim válasza:
Még jó hogy nem örül annak hogy a gyereke ilyenekkel pusztítja az agysejtjeit.
14/47 szeba12 válasza:
kamu zenészek kamu szöveggel több kisgyerek rajongója van mint felnőtt az ilyenek sok kamuval meghülyítik a gyerekeket vannak normális rapperek de azok nem magyarok de van egy amit tudok az a sub bass de amúgy meg nem értem hogy mi tetszik egy 13 évesnek mert biztos hogy nem azért mert érti a szöveget hanem mert minden gyerek ezt hallgassa mert az a menő igazándiból aki őket hallgatja az csak menőzésböl mert azt hiszik menők ezek a zenészek mert ha valaki tetovált meg van egy arany karóra akkor ö Már rap-er csak már sok hülye ember már a rap-et is bu..ra csinálják ezek is csak pozőr banda szóval én azt mondom nem kell eltiltani vagy ilyesmi mert majd kinövi csak el kéne beszélni vele hogy miért is szereti de ezt nem úgy kell venni ezt a beszélgetést hogy te szülőként beszélgetek vele hanem inkább barát ként és ettől nem leszel rossz szülő.
16/47 anonim válasza:
Ezek mióta zenészek? Szerintem annyi hallásuk sincs mint egy átlagos embernek.
17/47 anonim válasza:
Annyira bírom ezt ,hogy mindenki csak szidni bírja őket és az RTM-et de megnézném azért ,hogy mikor fognak annyit letteni az asztalra ,mint az AK26.
A kérdésre válaszolva pedig annyit ,hogy eltiltani úgyse tudnád és nem is kell.Én már 4 éve hallgatom az RTM-et és fiatalabban kezdtem ,mint a fiad.
15/F
19/47 anonim válasza:
17es. Mesélj, milyen nagy dolgokat tettek le az asztalra?
20/47 Csabika123456faa válasza:
Olyan nótákat írtak amilyeneket te sose fogsz. Még értelmezni se sikerül ezek szerint a mély tartalmát a szövegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!