Miért van az, hogy a korosztályom 90% a Ak26 ot hallgat?
Ez ilyen menő lenne? Megnéztek 1-2 számukat, és elég gyenge mit ne mondjak.. Mutattam nekik pár zenét (Barbárfivérek, Tkyd, Siska finuccsi,stb ..) nekik ennyi volt a válaszuk erre: "Ezek mind szarok, csak az ak26 a király."
De mi annyira jó bennük, meg miért hallgatják őket ennyien?
15/fiú
Na végre egy ember(igen te kérdező)aki már fiatalon meg tudta mi is a jó rap.Underground 4 life.Amúgy én se bírom ezeket a mai divat rappereket,mint rtm összes tagja El Bagon kívül mert az tudja hozni a formáját,meg ez a Dzsiiza aki a Wu Tang-ből a GZA nevét nyúlta le csak magyar fonetikus írással írta ki.mr,missh,gwm,majka,curtis,blr,pápai joci,új essemm,új fura csé,új furakor,és szerintem a Káva krú is elkurvul,rico,children of distance,horváth tamás,raul.Ezeken kívül mindenkit bírok a régi Garage-t,Wacuumairs,Bloose Broavaz,CK,Kriminal,Scarcity,Vicc Beatz,Deep Flow,a győriek,mint Connections,Warnin Shotz,Illusion krú,még az Animal Cannibals is jó,Knozah B.Na aki real az vágja mit kell hallgatni.
Figye nálam volt egy olyan eset hogy megmutattam egyik ismerősömnek a Beatmaket - királyfi,és a Majmok Bolygója - shop part 2-t,és leszarozta pedig abba is bent van Essemm de akkor még ő is real volt.Nem kell mondanom utána belinkelte nekem a Rajkór 2-t Essemmtől ami már fos na de mindegy :D XDDD Én el akarok mindenkitől határolódni aki ilyen divat köcsög,és csak realekkel haverkodni,kevés van belőlük de meg kell becsülni őket :D
Nos hát akkor a sok divat köcsög ;) 👌✌ Én is Ak rajongò vagyok písz báttyák... Kezdjük ott hogy divatbol nemlehet zenéthallgatni mert ha valamin zenét hallgatsz abba valami megtetszett...xD de akkor hallgassatok divatbol zenét ;)
A másik hogy azért szeretik annyian az Ak-t meg az Rtm-et mert van minden zenélyüknek valami mondanivalòjuk hogy nemszabad semmit feladni stb...nem is ismeritek őlet 1 zenéjüket meghallgattátok és egyböl fikázzátok őket ✌👌 Nembaj ettöl lesztek faszák ... csak igy tovább...
És ők önmaguktol jöttek fel a semmiböl és most ők a legjobbak..nemkellet nekik semmilyen segítség maguknak csinálták ezt meg !! De szidjátok őket :) ha annyira van arcotok akkor hajrá kezdjetek tiis neki nézzük meddig juttok ;) sok sikert písz 👌✌
Engem ez a divat és nem divat zene olyan ítélkező. Mert az is.
Én az első és regi Ak fanok között vagyok. Egyszerűen megszerettem őket. Akik most kezdik hallgatni őket azért mert mindenki azt hallgatja akkor ők akik Divatból hallgatják.
De ez sem igaz mert van más divat zene/ elő adó is és én azokat közül van amit nem tudok meghallgatni mert nem szeretem őket. És van olyan zene ami most felkapott és divat és mégis meghallgatom mert szeretem vagy azért mert tényleg tetszik vagy mert annyit hallgattam, hogy megtetszett.!
De ahogy olvastam a valaszokat látom vagyunk egy páran "Köcsög Divat zenét hallgatóak." Ak26 végig.! 👍👌😊
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!