Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az Ak26 ról?

Mi a véleményetek az Ak26 ról?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 29. 08:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
73%
Buta zenék buta emberektől buta embereknek.
2016. ápr. 29. 09:38
 2/24 anonim ***** válasza:
70%
hullahányadék!
2016. ápr. 29. 21:15
 3/24 anonim ***** válasza:
50%

Van egy pár jó számuk, ami tényleg ér valamit, hiába oltogatják őket, meg az RTM-et mindenki.

Ott van pl. a Szegények fegyvere, Senkinek, Bátor szív, Legenda, Az utolsó ütem, és a nemrég megjelent számuk: Az igazság nyomában, Barnabás a Getto Platina lemezükről. Szerintem ezek a számok elfogadhatóak egy nem AK26 rajongóknak is.

Egyébként egy érdekesség róluk, hogy mielőtt nem lettek volna az RTM tagjai, addig szerintem teljesen más számokat csináltak, másról szóltak a zenéik míg nem kereste meg őket a Mr. és ők is csatlakoztak az RTM-hez. Nagyobb nézettség, stb, de szerintem nagyon jó csapat.

Mondjon bárki, bármit róluk, szerintem kevesen vállalnák azt amit ők. Megmondom őszintén nekem sokszor erőt ad egyes számuk.

Ja és mielőtt ti is ideírnátok, hogy na mivan te kis 11 éves gyerek, én elnézést kérek mindenkitől, de 19 éves lány vagyok.

Egyébként több mint egy éve vagyok RTM rajongó.

Sajnálom, ha megsértettem valakit a válaszommal, csak a kérdésre próbáltam válaszolni:)

Ja és a Mondom az imát is szerintem egy elfogadható szám a Farkasoktól (AK26 és Mr.Busta)

2016. máj. 6. 21:22
 4/24 anonim ***** válasza:
43%

Jójó persze régen jók voltak... de msot a most számít és bizony most már szarok röviden, tömören.

Volt idő mikor Bukta is jókat rappelt és még hiteles is volt, mára már csak a gyógyszertárakra jelent veszélyt.

2016. máj. 8. 16:19
 5/24 anonim ***** válasza:

Már csak a gyógyszertárakra jelent veszélyt?

Nem szeretnéd kifejteni ezt egy kicsit?

Nem veszekedésből, de mégis kíváncsi vagyok.

Miből gondolod, olyan jól ismered, h tudod az összes titkát?

2016. máj. 8. 17:24
 6/24 anonim ***** válasza:

@17:24

Szerintem arra gondol, hogy Mr Busta aki nagy keményen leírta a könyvében hogy ő soha nem nyúlt drogokhoz, mellékesen évek óta kemény gyógyszerfüggő.

2016. máj. 8. 18:40
 7/24 anonim ***** válasza:
Azt megkérdezhetem, hogy honnan tudod?
2016. máj. 8. 19:47
 8/24 anonim ***** válasza:
Konkrétan ő ismerte be már több ízben.
2016. máj. 8. 19:59
 9/24 anonim ***** válasza:

Esetleg valami youtube link vagy valahol, ahol meg lehet kapni videóba?

Megköszönném!

2016. máj. 8. 20:08
 10/24 anonim ***** válasza:
Ha nagyon érdekel megkeresed magadnak.
2016. máj. 8. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!