Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az Ak26 ról?

Mi a véleményetek az Ak26 ról?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 29. 08:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%

Érdekes módon én idáig minden videóját megnéztem ami a youtube-n van fenn, még véletlenül se hallottam volna, h azt mondaná, hogy kemény gyógyszerfüggő.

Bizonyára más mindenki jobban tudja, hogy mit csinál, mint saját maga:D

Rólad is látszik, hogy mindent tudsz róla, még a könyvében is tudod, hogy mit mond el magáról, mikor megkér valamire az ember, látszik, hogy inkább ne mondjam amit akarok mondani, mert akkor azt kapomválasznak, hogy nekem is olyan nagy pofám van mint neki, és úgy keménykedek mind ő... D haggyuk inkább, talán még megbántam, hogy feltettem a kérdést.

Mert itt egyszerűen név nélkül mindenki csak oltogatni tudja.

2016. máj. 8. 20:16
 12/24 anonim ***** válasza:

Na tisztázzuk a dolgokat.

Kedves #3. válaszoló...

"mielőtt nem lettek volna az RTM tagjai, addig szerintem teljesen más számokat csináltak, másról szóltak a zenéik"

Hivatalosan megjelenő számuk nem volt az AK-s fiúknak az RTM-be lépés előtt.

Csak néhány gagyi demó és pár mobillal felvett "klip" amit a youtubera dobtak fel, aztán szedtek le.

Volt ezekről szó az egyik korai videójukban.

Busta gyógyszerfüggőségéről nem nagyon hallottam és kétlem, hogy ezzel kérkedett volna bármelyik videójában is.

Én úgy hiszem ezt a pletykát csak az RTM utálók húzták rá. Valaki rájött, hogy Real Trill-re "rímel" a Rivotril szó és innen jött ez az egész hülyeség.

A véleményem az egész kiadótól:

amióta sorra léptek ki a jobbnál jobb előadók (ne legyen félreértés..., nem a New lineos k0cs0g0kre gondolok) és pl. Busta egyre alpáribb stílusban kezdett el zenéket kiadni én már lemondtam az egészről...

Az is nagy baj, hogy Zsolti nagyon ráfeküdt a dalok mennyiségére. Évente jön ki 2-3 kis/nagy lemeze plusz a feat.-ek és a minőségük bizony megkérdőjelezhető...

Az AK-val nagyon nincs bajom, de amióta már minden világtalan ezt hallgatja és a csapból is ez folyik nem követem őket.

2016. máj. 8. 21:17
 13/24 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszololó, kérlek bocsásd meg nekem, ha valamit rosszul írtam, én megmondom őszintén, hogy az RTM előtt még nem hallgattam az AK-ot.

Én tényleg nem piszkálásból írtam azt a választ.

Csak ugye most divatból hallgatja őket mindenki, még az is aki nem szereti őket.

És a válasz miatt voltam lepontozva.

Hát bakker én csak véleményt mondtam XD

2016. máj. 9. 05:08
 14/24 anonim ***** válasza:
41%
Én speciel közelről ismerem az Ak26-ot és szerintem nagyon jó fej srácok, ámbár a műfaj amit nyomnak sokak szerint elítélt, habár ettől eltérően a műfaj legjobbjai közé tartoznak :D , szerintem a pályafutásuk alatt sokat elértek, és csak bátorítanálak amellett hogy a saját véleméyned legyen a nyerő. Ne érdekeljen más mit gondol. "Aki másra köpköd az a saját maga szégyene"-Giajjeno
2016. máj. 17. 18:26
 15/24 anonim ***** válasza:
31%
11-es, ha 19évesen nem látod ránézésből annak a prosztónak a fején, ogy egy rivo&xanax függő, te az életben te csak sz..ni fogsz..
2016. máj. 17. 19:41
 16/24 anonim ***** válasza:
32%
Műfaj legjobbjai... mi a f**z... Azért azon el lehetne gondolkodni, hogy az rtm eseket miért csak az rtm esek ismerik el, ameddig sok BB -st még az rtm esek is elismernek...
2016. máj. 18. 15:53
 17/24 anonim ***** válasza:
36%

Illetve mondhatjuk azt is, hogy akit a főnök eliser, mert jóba vannak azt a sok agyhalott rtm es is elismer.

De rtm eseket sehol nem ismernek el a műfajban csak az rtm es 14 évesek háza táján. De ez biztos véletlen, ez biztos valami titkos összeesküvés a világon.

2016. máj. 18. 15:54
 18/24 anonim ***** válasza:
59%

Le#arom a véleményetek. Senki se fogja megmondani, hogy mit hallgassak, és kiről mit mondjak.

Üdv: 11-es

2016. máj. 26. 18:59
 19/24 anonim ***** válasza:
4%

Rtm Garage the best 👌✌ Ak26 (kedvenc)

Csak van sok irigy gyenge ratyi ember mint itt a válaszírok akik nembirják elfogadni hogy valaki a semmiböl építette fel magát a csillagokig mint az összes Rtm-es Garage-os...

Csak irigy mindegyik kutya.. Ha annyira kemények és tudnak oltani (pròbálnak) akkor ők is kezdjék el és megnézzük meddigjutnak....písz báttya ✌

2016. júl. 6. 10:50
 20/24 anonim ***** válasza:
94%
utolsó, a magas szellemi szintedről te is tanúbizonyságot tettél:D
2016. júl. 6. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!