Az igazi rockerek tényleg utálják az AC/DC-t, vagy ezt csak a metalheadek mondják?
Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 18:01
11/24 anonim válasza:
Nem tartom magam se rockernek se metalheadnek és más hasonlóknak se, sok egyéb mellett AC/DC-t is hallgatok.
12/24 sadykowich válasza:
Az igazi rockerek szeretik a jó rock zenét, ezért AC/DC-t IS hallgatnak.
13/24 Jovand válasza:
A rocker nem attól igazi, hogy szereti-e az AC/DC-t.
15/24 anonim válasza:
Rocker voltam, vagyok és leszek...
A 6/14-s válasznak tökéletesen igaza van! Hallgass zenét: Bartók, Back, Debussy, Metallica, AC/DC, Eminem, Rapülök-Ez+az, és még sorolhatnám napestig. Ne csak a stílust szeresd, a minőséget keresd és szeresd meg! Ezt pedig csak sokrétűséggel és nyitott szemmel-füllel találod meg nem kevés idő alatt: Jó utat hozzá, hidd el élvezetes!
16/24 anonim válasza:
Nem Bachra gondoltál? És melyikre?
18/24 anonim válasza:
Én nem utálom, de nem is szeretem. Én unalmasnak találom. Bár nem is vagyok "igazi rocker". Sok mindent hallgatok, de tény hogy leginkább metál/rock alműfajait hallgatom.
19/24 anonim válasza:
Az AC/DC hard rock. Már hogy utálhatnák az igazi rockerek?
20/24 anonim válasza:
ÉN pl. azt nem szeretem, hogy a mtealheadek minden más stílusba is belebeszélnek. A metál, még ha a rockból nőtt is ki, nem rock. A metálheadek nem mondják meg, mit hallgatnak a rockerek. Én se mondom meg, mit hallgatnak a rapperek. És nincs ilyen, hogy igazi rocker, ez csak gimnazisták játéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!