Csak én nem érzem, mitől lenne jó meg "igazi zene" a Tankcsapda?
Tankcsapdáról annyit, hogy első évad az még zene, az punk, az jó(pedig nem is szeretem magát a punkot)
azon kivűl pár jó daluk van... de összességében nem nagy szám:)
én hallgatok klasszikust,rockot,metált,némi elektronikus zenét,bluest,jazzt,funkot,hiphopot,mindent ami létezik és jó, ma vagy olyan "3akkordos" ahogy te mondod, vagy lelketlen metalcore szerű akármik vannak, de rengeteg jó zenekar is van
első évad..wtf? első album*
bocsi :') filmes téma meg zenés felváltva,megkavarodtam :D
Meg mondom őszintén, a Mindenki vár valami óta én nem hallgattam túl sok Tankcsapdát. Szerintem is jobb volt a régebbi Tankcsapda, még ha a mostani kiforrottabb is lett. Zeneileg sosem voltak nagy számok (nem is kellett), ezt ők is nyíltan vállalják. De voltak jó kis punkrockos szövegeik, Lukács hangja is jó, és sokan ezeken nőttünk fel. Lopott könyvek, Egyszerű dal, Egyszerű dal, RnR rugója, Hiányzol, Szabadon - ezek a számok nem tudnak kikopni, mert van bennük energia.
Egyébként van sok TCS-s, de több rockos-metálos embertől hallottam már, hogy ócsárolják a zenekart. Gondolom részben azért is, mert ennyire befutottak itthon.
Köszönöm az eddigi véleményeket. Sok bandával megtörténik, hogy később már nem olyan jók. Én pl. nagyon szeretem a Bon Jovit, de tagadhatatlan, hogy az utóbbi években ők is a giccsesedés pályájára léptek, magukhoz képest legalábbis. Én nem vagyok olyan értelemben tájékozott a Tankcsapdában, hogy mi milyen sorrendben van, főleg élőben hallottam őket meg a rádióban, és hát élőben ugye vegyes a felhozatal, a rádióban meg egy-két zene megy csak.
Azt nem tudtam, hogy maguk sem tartják magukat nagyra zeneileg, érdekes. Lukács hangja: nekem nem jön be, de nem mondom, hogy rossz. Pl. Axl Rose hangja se tetszik, de tudom, hogy jó.
Szerintem ehhez a punkos stílushoz nem muszáj agyon bonyolítani a riffeket, meg a szöveget. Elementális legyen, nekem az a lényeg. Ha kulturizálódni szeretnék, olvasok, ha technikás zenét akarok, akkor gépzene és amen break.
Ez szigorúan magánvélemény, ízlésekkel nem szeretnék vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!