B.Gergely kérdése:
Valaki hallott már az Ovinroll együttesről? (nem biztos, hogy ez volt a nevük)
Figyelt kérdés
80-as évekből van kazim(már nem tudom kitől kaptam).Punk együttesről van szó,s annó azt mondták be van tiltva(mondjuk akkoriban melyik nem volt?)Égen földön (neten)nem találok róluk semmit.Az Ovinroll onnan jött,hogy egy számukban említik.
(Csodálkoznék,ha valaki hallott volna róluk)
Lényeg:jó lenne tudni az együttes pontos nevét.
2016. máj. 22. 07:26
1/1 anonim válasza:
És amúgy mi ez az ovinroll, amit egy számukban említenek? Mert ugyebár ilyen szó nincs. Azaz, csak te hallottál így valamit? Mert akkor eléggé valószínű, hogy erre tényleg nem fogsz soha választ kapni, mert nem olyan beazonosítható félrehallás, mint a "levelet kaptam lájf".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!