Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a viszonylag...

Mi a véleményetek a viszonylag új Gloryhammer power metál együttesről?

Figyelt kérdés

2016. márc. 19. 22:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Most épp olyan fázisban vagyok hogy szeretem a zenéjüket.

Tetszik hogy nem veszik komolyan magukat,hogy poénnak szánják a dalszövegeiket.

Hangzásvilág is teljesen jó.Egy kellemesen gyors,enyhén zúzós power metal banda.

2016. márc. 19. 22:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor jó bandát választottam, kellet valami új és ami nem túl komoly,(mint pl Sabaton,Rammstein, stb). Egy ideig biztos hallgatni fogom őket, mert rohadtul tetszenek a számaik :):)
2016. márc. 19. 22:30
 3/10 anonim ***** válasza:

Rammstein mint komoly banda?Ja,van néhány depresszívebb számuk,de ők is néha ökörködnek.Már csak a video clipekben is.

Egyébként nagyon hasonló vonalon indultam én is.Engem is a power metal fogott meg,és a Sabatonnal,Orden Ogannal,Rammsteinnel kezdtem.

Kíváncsi vagyok hogy a Powerwolf tetszik-e/tetszene e neked.

Ők tipikusan az a banda akiknél nem tudod eldönteni hogy mik.Nem tudod hogy halálosan komolyan veszik-e a szövegeiket és a szerepüket,vagy teljesen elhülyéskedik.

Sőt,azt se tudom mai napig eldönteni hogy milyen szemléletűek alapjában véve.Vannak echte sátánista számaik de vannak teljesen keresztény istenfélő szövegeik is.

Linkelem a kedvencemet tőlük,kíváncsi vagyok a véleményedre:

https://www.youtube.com/watch?v=1zN7J64IeBo

2016. márc. 19. 22:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Persze, hogy tetszik, most van 5 hónapja hogy hallgatom őket. Jó szám az amit linkeltél, én úgy vagyok vele, hogy hülyéskednek vagy sem , meghallgatom őket, ha tetszik a hangzása(Na meg persze a dalszöveg is), akkor beteszem a kedvencek közé. Kedvenc albumuk tölük a Bible of the Beast(Raise Your Fist, Evangelist; Resurrection by erection; na meg persze a Wolves against the world). Kicsit vicces, hogy páran nem tudják eldönteni hogy sátánista ez a banda , vagy keresztény..Oly mindegy szerintem. Egyébként meg én is Rammstein-el kezdtem, aztán Combichrist(Más műfaj,de azért vannak metál számaik), utána jöttek a power metál együttesek : Bloodbound,Alestorm,Ensiferum,Stratovarius etc..Szóval én is a metál környékén mozgok :)
2016. márc. 19. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:
\m/
2016. márc. 19. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Én imádom a gloryhammert. De nagyon. *-* Teljesen rá vagyok függve. (és még az énekes sem ronda :P)
2016. márc. 22. 17:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Örömmel olvasom :)
2016. márc. 23. 13:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Igencsak jó zene :-) jön valaki a koncertjükre január vègén? :-)
2016. nov. 4. 21:29
 9/10 Tóth Péter Tamás ***** válasza:
Bring me to the holy raging power :)
2017. jún. 21. 00:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Jó együttes. Nem tartoznak a kedvenceim közé, de ismerem és szeretem a zenéjüket. Ahogy az első válaszoló is írta, viccesek a dalszövegeik.
2019. júl. 23. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!