Ti mit gondoltok a Black Veil Brides nevű együttesről? :D
Figyelt kérdés
2016. febr. 19. 23:52
2/9 anonim válasza:
Nincs a bandával semmi baj van pár jó számuk viszont a 13 éves trú ímó fan girlök nagyon el tudják venni a kedvem attól hogy hallgassam,a kommentek 60%-a arról szól hogy andy így cuki úgy szép de arról hogy a zene milyen valójában azt már nem képesek feldolgozni(remélem itt is vannak ilyen egyének és majd jól lepontoznak).
3/9 A kérdező kommentje:
#1: én is szeretem őket :D :)
#2 egyetértek, bár én sem vagyok sokkal több 13-nál...
2016. febr. 21. 00:37
4/9 anonim válasza:
Nyilván vannak kivételek nem akartam általánosítani,ne vedd magadra.
6/9 anonim válasza:
Kisgyerekeknek való popposított rockzene ami arra szolgálna, hogy belenevelje a kevésbé toleránsabb mainstream hallgatóközeget a minőségibb és keményebb metál zenébe.
7/9 anonim válasza:
Legalábbis én így látom.Ahogy anno én beleszerettem a Slipknotba, manapság pedig Dying Fetus és Kreator kaliberű zenéket hallgatok de nyitott vagyok az Opeth vagy a Tool zenéjére is.Mondjuk a Slipknot egy kicsit keményebb mint a bvb és én már akkor szerettem őket amikor a kutya se ismerte őket itt magyarországon.Az arrogáns, csökött tipikus "rokker vagyok meg rokk örök de nem ismerek egyetlen judas priest vagy black sabbath lemezt sem" kaliberű rajongótáboraikat rühellem.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül kisgyerekeknek való, én is anyukám által ismertem meg, aki 38 éves:D
2016. szept. 23. 08:31
9/9 anonim válasza:
Én szerintem nagyon egyediek , eddig még sehol sem láttam olyan bandát mint ők , bár sokan utálják. Én nagyon szeretem a Slipknot-ot és nézd meg ezt a Hollywood Undead-et mondhatom nagyon eredeti a maszkjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!