Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Meg lehet tanulni gitározni...

Noncsicat kérdése:

Meg lehet tanulni gitározni tanár nélkül?

Figyelt kérdés
Csak hobbi szinten, könnyű dalokat szeretnék eljátszani. Régen citeráztam zenesuliba, úgyhogy van egy év szolfézs tapasztalatom is. Be lehet vállalni? Honnan lehet könnyen tanulni? Könyvből vagy videókról?
2016. máj. 18. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Meg.
2016. máj. 18. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Nővérem barátjának sikerült, szóval neked is mehet:)

Ő videókat nézett a neten.

2016. máj. 18. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerinted a gitár feltalálója, hogy tanult meg játszani rajta?
2016. máj. 19. 16:23
 4/7 anonim válasza:

Meg lehet tanulni. Én is így tanultam meg. Interneten kerestem akkordokat,és youtube-on videókat és így megtanultam valamennyire. Csak kitartónak kell lenni és sokat gyakorolni. :)

Én is citeráztam 1 évet:D

Amúgy sok sikert! ;)

2016. máj. 19. 17:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Óh, ez szuper. Köszönöm szépen:))))

Elsőnek milyen gitárt kell venni? Egyszerű kezdő, és a boltban megértik, hogy mit akarok?:D

2016. máj. 19. 19:04
 6/7 anonim válasza:
Helló! Attól függ milyen stílust akarsz játszani... Én is netröl tanulok gitározni ha gondolod írhatsz üzit :D privátba válaszolok.
2016. máj. 19. 19:44
 7/7 anonim válasza:
Azért segít, ha legalább 4-5x elmész tanárhoz. Megtanítja, hogyan tartsd az ujjad, a kezeid... Vagy egy haverodhoz aki tud gitározni. De amúgy több lecke manapság már nem kell, hiszem minden fent van youtubeon. Egyedül a korrekt kézfejtartás, ujjamunka az amit jó ha egy tanár megmutat.
2016. aug. 10. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!