Meg lehet tanulni gitározni tanár nélkül?
Semmiképp nem szeretnék tanárhoz, vagy zeneiskolába járni, mert iskola mellett nehéz lenne. Egyszerűen az érdekelne, hogy meg lehetne-e oldani, ha igen akkor mennyi idő alatt, mit ajánlanátok, internet vagy könyv segítségével?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
profi ugyan nem leszel, de hobbi szinten elég egy Guitar pro + cover videók is (tapasztalat, 2+ évig basszusgitároztam, most 0,5 éve gitározok így.)
Persze nem árt, ha van némi zenei érzéked, és igen, nagyon lassú és időigényes folyamat, néga már-már unalmas, de jobb hobbi, mint a Facebook
meglehet, de nem a leggyorsabb, legjobb módszer...
bár attól függ milyen szinter akarsz eljutni, ha komolyan gondolod, és rocksztár akarsz lenni akkor nem úgy kell tekinteni rá mint egy hobbira..
Köszönöm a gyors válaszokat!
Nem, profi szintre nem szeregnék eljutni csak itthon hobbiként, magam (valamint a családom, barátaim, rokonaim) örömére. Igazándiból nem gitárszólókat akarok játszani, csak énekléshez, egyszerű akkordoktt használni.. ha persze ez kivitelezhető. De igazi rockszárságra nem gondoltam :)
Ha tud valaki még írhat válaszokat!
Szerintem egy akusztikus gitár kellene neked.
Ha csak akkordozni szeretnel, meg enekelni melle, arra pon jó. Én ajánlanák egy könyvet amiben az al a apok le vannak irva, meg a youtubeon vanna oktatovideok. Ha mar megtanultal par akkordot, es sokat hallgatsz zenet, akkor mar jol fog menni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!