Hogyan tanuljak meg gitározni?
az igazsag az hogy a netrol nem nagyon lehet megtanulni gitarozni, ill. lehet hogy valakinek sikerul, de nem egyszeru.
En evek ota hobbibol probalkozom vele, es kivulrol lehet ugy tunik hogy tudok valamennyire, de en tudom magamrol hogy igazabol nem tudok.
Keresgess, van egy csomo oldal, probalkozz valamelyikkel.
Nos: a netröl meglehet tanulni gitározni, egy bizonyos szintig. A kérdés milyen szintig akarsz elmenni?! A nagyon alapok fennt vannak Youtubon, és nem lehet sorrendbe rakni öket :), akármennyire próbálkozol is, és ezt nem rosszból mondom, de a mai vilába minden fennt van a neten, tehát csak meg kell keresni ami téged érdekel.
Èn nem tudom elképzelni, milyen lehet netröl tanulni, mert 7 éve zenesuliban (magán) tanulok, tanárral, és ö segít abban, hogy mit hogy kell. Persze 1 óra egy héten nagyon kevés még tanárral is, úh én napi2-3h-t tanulok netröl, viszont én már átlátom, hogy mit, hogy kell keresni :)
6 évet akkusztikusoztam, és most 1 éve vagyok solo gitáron :)
Ha van kedved írj prívátot, és majd besz:)
Remélem segítettem :)
17/F
öööö.
az akkordoknak mi koze van a tabokhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!