Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan kpopper köztetek...

Van olyan kpopper köztetek aki jobban a lányok felé halad?

Figyelt kérdés
Én nagyon lányos vagy, és lány is vagyok. Szinte csak lányokat halgatok, a fiúkat nem szeretem. Gondoltam hátha lesz, aki szintén a lányok felé halad. Várom a válaszokat! :)

2016. márc. 23. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is lány vagyok, imádom a lány bandákat de én inkább vegyesen hallgatom őket. Viszont azt tapasztaltam hogy a lány bandákközt 2 kategória van a vinnyogós meg a jó és ezt sokan nem szeretik, nekem is van olyan ismerősöm aki kifejezetten ezért nem szereti a csajbandákat. Viszont a fiu bandáknak meg sokkal erősebb a hangjuk és ott max a dallam a béna, meg hát a kinézet miatt is jobban szeretik őket mert azért a nagytöbbség a kpopperek közül lány
2016. márc. 24. 07:45
 2/4 anonim válasza:

Én nem teszek különbséget, ugyanannyi lány és fiú bandát szeretek és hallgatok. A különbség talán annyi, hogy a lányoknál a a szépségük, elbűvölő hangjuk, és tánctudásuk hengerel le, ami miatt példaképekké válnak, a fiúkat pedig inkább "női szemmel" nézem, tehát hogy mennyire néznek, ki jó, milyen szexik tudnak lenni (mondjuk ugye a lányok is, csak azt máshogy nézem) és persze a fergeteges hang és tánctudás itt is a fontosabb, ahogy a lányoknál is. Tehát mindkét esetben jelen van nálam a "fangirling", nagyon imádom a Kpopot, megváltoztatta az életem :D ♥

15/L

2016. márc. 24. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Régen csak lányokat hallgattam, 2NE1, Apink, Hyuna&4MINUTE stb. Aztán mióta megismertem a BIG BANG-et, azóta inkább a fiúk felé hajlok. :D BTS a kedvencem, de megismertem egy csomó mást, BAP, EXO, Block B, GOT7, stb.

Most kb zenehallgatásban egyenlő szinten vagyok, megismertem egy csomó új bandát (TWICE, AOA, EXID, T-ARA, de fiúk is, pl VIXX, 17, Monsta X, Infinite).

De akiknek nem csak a zenéjüket hallgatom, hanem a műsorjaikat is nézem, meg napi szinten követem őket, az csak is a BTS, illetve a lányok közül egyedül a MAMAMOO, akik szimpatikusak és nem idegesítenek, ha néznem kell őket. :DDD

De zenében bárkit hallgatok, amíg tetszik a szám.

2016. márc. 24. 23:49
 4/4 toobitter ***** válasza:
Én nagyon szeretem a lány- és fiúbandákat is, és igaz, hogy az ultimate bandám a Super Junior, ami úgyis mindig mindent visz, de ha választani kéne, hogy úgy általánosságban melyik nem fog meg jobban, akkor a lánybandákat választanám. :D nem tudom miért, különösebb okom nincs rá, egyszerűen jobban tetszik a zenéjük, meg a szövegekkel jobban tudok azonosulni.
2016. máj. 22. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!