Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A 2ne1 - ból Bom tényleg...

A 2ne1 - ból Bom tényleg plasztikáztatta az arcát?

Figyelt kérdés
Mit műttetett meg a fején és miért? Szerintem eredetileg is nagyon szép arca van.. :(

2016. febr. 16. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, Bom gyönyörű, de a szemein én az orrán tényleg végeztek műtéteket. Nem szeretem, mikor egy idol műtteti magát, de szerintem még szebb lett. :)
2016. febr. 20. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez tenyleg meglepett? Az idolok 90% -a mar esett at valamilyen plasztikai muteten, ez ott nem nagy szam. Meg a debutalasuk elott a ceguk eldonti mivel kene kes ala fekudniuk, es meg a koltsegeket is kifizetik nekik. Leggyakrabban dupla szemhelyat, orrot, allkapcsot muttetnek.. de ez gondolom nyilvanvalo
2016. febr. 28. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Én azt hallottam róla, hogy nem plasztikáztatta magát csak a smink ennyire hatásos nála.
2016. máj. 16. 23:37
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Igen, a mellét, az orrát, a szemét és az arccsontját műtette meg, ami szerintem látszik is.
2016. máj. 21. 21:51
 5/6 toobitter ***** válasza:

nem az a kérdés, hogy plasztikáztatott-e és mit, hanem hogy mennyit és mit nem

állítólag jó párszor feküdt már kés alá, ami szerintem nemcsak holmi szóbeszéd, hanem látszik is rajta

pedig szerintem eredetileg sokkal szebb volt

2016. máj. 22. 14:02
 6/6 anonim válasza:

Én nagyon 2ne1-os vagyok, ők voltak az első lánybandám...

Szerintem Bom eredetileg is egy nagyon szép lány volt, például ha megnézitek ezt a Bigbang klippet https://www.youtube.com/watch?v=bjTEMBB-mjY itt teljesen máshogy néz ki, mint most. Nem tudom, hogy ki hogyan van vele, én egyébként nem nagyon szeretem, ha műtteik magukat, bár nagyon jól tudom, hogy szinte alig van idol, aki nem tette meg, sőt Koreában ez most annyira divat és "olcsó", hogy nagyon sok átlag ember is műtteti magát.. :D

Egyébként a szemét, orrát, és arccsontját műttette, ahogy én tudom :3

Bocsi a hosszú válaszért :D

2016. jún. 8. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!