Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elképzelhető, hogy Till...

Elképzelhető, hogy Till Lindemann botoxoltatta volna az arcát?

Figyelt kérdés

Most néztem a Mein Land klippjüket, és olyan más volt az arca.

Szerintetek?

2013. jún. 12. 13:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Nekem eddig nem tűnt fel, de most ahogy nézem, egyáltalán nem tartom kizártnak.
2013. jún. 12. 13:58
 2/23 unbelieveable ***** válasza:
Richard arca is elég durván szét van botoxolva, szóval nem kizárt
2013. jún. 12. 15:13
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Nézzétek meg, már tök ráncos. igaz, egy 5-10 évet letagadhatna, nem úgy értem, hogy öreg, de ha botoxoztatta volna, nem lenne rajta ránc. szerintem.
2013. jún. 13. 23:28
 4/23 A kérdező kommentje:
De akkor is más lett az arca valahogy. Nem azért mert ráncos, hanem csak úgy más... De lehet akkor csak én vettem észre.
2013. jún. 13. 23:30
 5/23 anonim ***** válasza:
simán
2013. jún. 14. 09:29
 6/23 anonim ***** válasza:
Mert a számítógépes korrekciók virágzása idején nincs más megoldás, mi? Nézzétek meg a hogyan készült videókat, meg élő felvételeket és nem tesztek fel ilyen kérdéseket.
2013. júl. 15. 02:29
 7/23 anonim ***** válasza:
más a smink
2013. júl. 20. 17:43
 8/23 anonim ***** válasza:
Szerintem Till nem botoxoltatta magát, Richard viszont igen.
2013. júl. 20. 19:16
 9/23 A kérdező kommentje:

Hát igen, Richard már túlzásba vitte...Néha csodálkozom, hogy egyáltalán még megtudja mozdítani az arc izmait... :D

Végül is, most hogy jobban megnéztem az élő felvételeket, ott nem látom olyan műnek az arcát, mint a klippben. De mindegy, nem is nagyon érdekel, nem akarok ezen fönn akadni. Jók ők úgy ahogy vannak, botoxal és botox nélkül XD

2013. júl. 20. 19:35
 10/23 anonim ***** válasza:
Istenem, mennyi hülye van ezen az oldalon. Hülye kérdés, sok hülye válasszal. Jó szerkesztő programmal éppen rózsaszín tollak is állhatnának ki a fejéből meg zöld szőrszálak. Akkor azt is elhinnéd?
2013. júl. 25. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!