Elképzelhető, hogy Till Lindemann botoxoltatta volna az arcát?
Figyelt kérdés
Most néztem a Mein Land klippjüket, és olyan más volt az arca.
Szerintetek?
2013. jún. 12. 13:56
11/23 anonim válasza:
A klipek werkeiben is lehet látni, hogy Richardnak gumiarca van, azokat pedig nem szokták retusálni, effektelni.
12/23 anonim válasza:
Agyon vannak sminkelve meg nyilván számítógéppel csinosítottak rajta. Nézz meg mostani élő felvételeket, Till arca eléggé ráncos és Richard is eléggé öregecskének tűnik már, pedig eddig talán ő volt a legfiatalabbnak kinéző.
13/23 anonim válasza:
A két említett úriember jó pasi.
Szerintem Richard nem nagyon botoxoltatta az arcát, a Mein Land dugig van photoshoppolva, meg azért olyan a színük, mert nyomtak magukra 2 üveg barnítókrémet, máskülönben hófehérek lennének, vagy leégnének :D
És ha mégis botoxoltotta bármelyik is.. nem baj. Bejönnek így is ^^
14/23 A kérdező kommentje:
Richard nem nagyon botoxoltatta az arcát?? Ezt ugye nem gondoltad komolyan... :DD
2013. nov. 23. 22:31
15/23 anonim válasza:
Nézzél meg róla egy koncertfelvételt, tiszta botox... elég hü.lyén is néz ki már.
16/23 anonim válasza:
Nem figyeltem ilyesmire. Mindegy, lehet, nem tudom, nem is érdekel :DD a lényeg az, hogy szép muzsikát csinálnak ^^
17/23 A kérdező kommentje:
Ha nem megy a zenéjük rovására, felőlem addig botoxoltathatja magát, ameddig jól esik. :DD
2013. nov. 23. 22:52
18/23 anonim válasza:
Till: HOL VAN AZ A @% RICHARD?? MEGÖLÖM, HA MEGTALÁLOM, MINDJÁRT KONCERT!!
Paul: Botoxon...
19/23 A kérdező kommentje:
:DD
2013. nov. 23. 23:19
20/23 anonim válasza:
:D:D 20 év múlva nem cigány meg zsidó viccek lesznek, hanem Rammstein viccek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!