Miért ilyen szemét néhány Kpopper?
Ismerőseim közt vannak kpopperek és úgy érzem nem akarnak befogadni,csak azért,mert nem csinálok cover danceket (nincs hozzá alakom), nem szeretem a fiúk közti fanservicet, nem írok napi rendszerességgel 10 oldal fanfictiont ( pedig szintén írok,csak nem shippelőset).Ráadásul ha mutatok valami újabb de ismeretlenebb számot,egyből szájhúzogatás van :/.Ha lánybandákat említek szintén ez van.Meg ha már nem ismerek valakit a több 100 bandából már úgy érzem leírnak,hogy nem vagyok igazi Kpopper.
Csak én kerültem össze ennyire elvakult emberekkel? :(
Teljesen egyetértek az előttem szólóval.. Nekem is van olyan barátom, aki nem olvas/szereti a yaoit, mégis tök jól kijövünk. Ő szeretne covereket csinálni, lehet hogy most fog is, én nem, mégse kezdünk el ezen veszekedni. És még folytathatnám azzal hogy tök mások a kedvenc bandáink és van hogy nem ismerünk egyet-egyet, de akkor bemutatjuk őket egymásnak meg ilyenek..
Szóval nem a k-poperekkel van a baj úgy általánosságba, csak te fogtad ki a rossz embereket
Amiért néhány rocker, focista, hobbikertész stb. is: minden nagyobb emberi csoportosulásban találhatók barmok. Ráadásul K-popot a fiatalság hallgat, akikről meg köztudott, hogy kifejezetten kegyetlenek és nagyon-nagyon hülyék tudnak lenni.
Másrészt, mondd már meg őszintén, mennyivel leszel te attól kevesebb, ha nem felelsz meg az az "Igazi, Trú, Tökéletes Kpopper" mások által kreált leírásának? Az csak egy rohadt címke, az meg konzervdobozokra való, nem emberekre ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!