Vannak itt esetleg olyan fiatalok, akik ismerik és rendszeresen hallgatják ezeket a zenéket?
Olyan 30 éven aluli fiatalokat kérdezem, akik szeretik ezeket az előadókat, mert kíváncsi vagyok, mennyire vagyok egyedül, mennyire ritka ez, hogy ezeket szeretem:
Magyarok: Hobo, Deák Bill Gyula, Beatrice, Pokolgép, Radics Béla, Omega, A.E. Bizottság, P-mobil
Külföldiek: Led Zeppelin, Pink Floyd, The Doors, Joe Satriani, Billy Idol, Sex Pistols, The Ramones, Deep Purple, Santana :)
Ezek közül az Omega kedvencem, a többi nem kifejezetten, de hasonló kaliberűeket hallgatok.
Kiss, Cinderella, Bon Jovi, Queen, Mötley Crüe, Def Leppard
Nem, szerintem nem vagy egyedül :)
Bevallom őszintén magyarok közül egyet sem hallgatok, nemtudom valahogy egyik se az igazi :D Külföldiek közül AC/DC, Sex Pistols, Ramones, Deep Purple, Guns n' Roses, Def Leppard, Mötley Crüe, ZZ Top, Bad Religion, Metallica, stb... Egyébként az AC/DC a kedvencem :)
16/F
Ezek közül Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep Purple jöhet akármikor. :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!