Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Big Time Rush banda tényleg...

A Big Time Rush banda tényleg "homokos"? És igaz, hogy többnyire csak a lányok hallgatják?

Figyelt kérdés

Osztálytársaim már kérdezték, hogy miért hallgatok ilyet, mint a Big Time Rush, mert, hogy ők melegek, meg amúgy is csak a lányok hallgatják.

Én 15/F vagyok de szoktam hallgatni BTR -t, sőt néha még a sorozatot is nézem.

Mi a véleményetek?

2014. dec. 2. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel semmi baj nincsen,jó kis sorozat és van pár jó számuk is:) Nem melegek amúgy!Az igaz,hogy többségében lányok hallgatják(mert fiúbanda).Na és?Ha tetszik akkor ne érdekeljen más véleménye.20/L :D
2014. dec. 2. 22:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nyugi minden fiúbandát le homokosoznak. nagyban biztos lányok hallgatják hiszen fiatal fiúk vannak benne akikért lehet 'rajongani'. egyébként meg nyugodtan hallgasd őket ne hagyd hogy mások szablyák már meg mit hallgathass :)
2014. dec. 2. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:
4%
Nem melegek, csak tehetségtelenek, és értéktelen a zenéjük.
2014. dec. 3. 16:51
 4/7 anonim válasza:
100%
Figyelj! Nagyon sokan vannak akik azért,mert nem szeretik az adott fiúbandát vagy csak,mert pont ezt nem szeretik,azt mondják,hogy homokosok. Ami nem igaz. A Big Time Rush esetében biztosan nem. 100%. 15 éves vagyok és nekem ők jelentik az életet. Ne törődj az olyanokkal,akik ilyeneket mondanak róluk. Az ilyenek annyit sem érdemelnek,hogy rájuk nézz. Rusher Forever <3
2014. dec. 3. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
nem melegek! Carlosnak felesége is van!! én imádom őket és a sorozatot is nézem!! ha akarsz dumálni a btr-ről írj :) 13/L
2014. dec. 6. 11:04
 6/7 anonim válasza:
Ha többnyire fiú osztálytársad kérdezte és olyanok mint az én osztálytársaim (Beégetnek,csúfolnak stb.) akkor persze hogy azt mondták hogy melegek hiszen ők nem értik ha érted hogy értem ;) :)
2015. jan. 11. 17:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Igaz, annyira tényleg nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam, hogy mit hallgatok...

Csak mikor mindenhol azt látom, (az ilyen koncertes videókban is) hogy csak lányok hallgatják, az egy kicsit fura, értitek? Ugyanis még egy fiút sem hallottam arról, hogy a Big Time Rush-t hallgatja :D

Sőt általában sajnos fikázzák őket.

...de mondom, ez engem annyira nem izgat, mindenki azt hallgatja, ami neki tetszik.

2015. febr. 21. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!