A Big Time Rush fiú banda jó :D?
Figyelt kérdés
Szerinted jó? Szerintem nagyon!!! Imádoooooooooooom őket!! Főleg Kendall-t!! Neked mi a véleményed?2014. nov. 1. 13:35
1/5 Quasar07 válasza:
Nem bírom a nyálas fiú bandákat. Legalább zenélnének, de mindegyik csak 'énekel'. Hangszeren még egyiket sem láttam játszani.. mellesleg nem helyesek. És a BTR már feloszlott.
2/5 anonim válasza:
Nem oszlott fel.Szerintem nagyon jók.Itt egy blog rolluk: [link]
3/5 anonim válasza:
Elozo vagyok. ez a jo link: [link]
4/5 anonim válasza:
A "jó", és a "kedvelt" kifejezéseket nem szabad összekeverni.
Jó=minőségi, értékes
Kedvelt=menő, felkapott, ismert.
A jó nem minden esetben kedvelt, de a kedvelt sem minden esetben jó. Na, a Big Time Rushra az utóbbi vonatkozik.
Megértem, hogy most nagyon imádod őket, meg beléjük vagy zúgva, meg minden, de majd kinövöd, ne aggódj.
5/5 anonim válasza:
1. Válaszoló. Nem szeretnék kötekedni, de Kendall pl játszik dobon, zongorán és gitáron is, továbbá James ugyanez😊 amúgy én is nagyon szeretem őket, többek között azért is, mert élőben is jó hangjuk van❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!