Van aki rendszeresen hallgat Chief Keef-et?
Figyelt kérdés
Ha nem is Chief Keef-et akkor esetleg valami más Chicago-i Drill előadót? Én nagyon rá vagyok függve és kiváncsi vagyok ,hogy vannak-e MO-n hasonló zenei ízléssel. :D2015. máj. 26. 01:04
2/9 anonim válasza:
Igen, nagyon sok chiraq-i előadót hallgatok.
4/9 Mosek Márk Zoltán válasza:
Pf mióta elkezdtem halgatni más zenét nem is ismerek:D
5/9 A kérdező kommentje:
# 4 Nálam is ez van, már régen tettem fel a kérdést de még mindig kb. csak őt hallgatom :D
2016. júl. 17. 17:16
6/9 anonim válasza:
Sosa kb bármilyen mennyiségben ezek kívűl Fredo, Reese, SD, Durk, JoJo,Gino Marley, FBG Duck, Edai, Cdai, Lil Jay, Smylez. Ja meg persze Rondo, LA stb... Szinte csak rappet hallgatok ezeknek kb a 80%-a Chiraq előadó. Szóval ja eléggé rá vagyok függve már több mint 3 éve... :D
7/9 A kérdező kommentje:
Travis scottal, meg Playboi Cartival nagyon ott van az új számuk papa :D
2017. aug. 30. 04:01
8/9 anonim válasza:
Nalam mar 1 eve van az hogy csak Chief Keef az amit hallgatok semmi mast...
A drillnél ninca jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!