Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti elengednétek a 15 éves...

Ti elengednétek a 15 éves lányotok a VOLTra a barátaival?

Figyelt kérdés

Szeretnék elmenni a barátaimmal a VOLTra. Mindenkit ismernek a szüleim, bírják is őket. Körülbelül heten mennénk, plusz talán a legjobb barátnőm nővére, és barátai, akik már 18 évesek lesznek. Ti elengednétek a gyereketeket, ha több barátjával menne?és fiú(k) is lenne(nek) a társaságban?

Megkérdeztem a szüleimet, azt mondták, hogy majd átbeszéljük. Szerintetek fiatal vagyok még egy fesztiválhoz?

2016. márc. 12. 14:51
 1/7 anonim válasza:
kik a fellépők?
2016. márc. 12. 14:58
 2/7 anonim válasza:

Gugliztam. A te korodban természetes elmenni bulizni. Egy ilyen fesztivál egyébként elég ártalmatlan, nem történik semmi. (BÁR A VOLTON SPECIEL NEM VOLTAM MÉG)

Megkérdezhetem, hogy a szüleid mitől féltenek egyáltalán?

2016. márc. 12. 15:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Azt mondták, hogy lennének szabályok (csak olyan italt ihatok amit én bontok ki stb.) Tulajdonképpen a barátaim szülei féltik igazán a barátaimat, volt olyan barátnőm akinek rögtön azt mondták, hogy nem jöhet :/

Én reménykedek, de valamilyen szinten meg is értem, hogy miért aggódnak.

Köszi a válaszodat :) Te hol voltál eddig? Azok milyenek voltak? Mi gondolkoztunk még a Balaton Soundon is a barátaimmal.

2016. márc. 12. 15:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem engedném el 15 évesen. Nem kislányoknak valók ezek a fesztiválok.
2016. márc. 12. 16:07
 5/7 anonim válasza:
Soundon voltam például egyszer. Milyen egy fesztivál? Jó az idő és nem kell dolgoznia senkinek. Olyan.
2016. márc. 12. 19:24
 6/7 anonim válasza:
Én simán. Voltam már a VOLTon, elég "mainstream" fesztivál ahhoz, hogy ne történjen semmi rossz értelemben vett különleges.
2016. márc. 12. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem elengetek 13evesen anyáékal mentünk de anyáé haza mentek és miértünk regel jötek én 13voltam meg jött az egyik 13eves baratom megy egy 14eves csaj nagyon jó volt !!!!!!!
2016. jún. 11. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!