Ti elengednétek a 15 éves lányotok a VOLTra a barátaival?
Szeretnék elmenni a barátaimmal a VOLTra. Mindenkit ismernek a szüleim, bírják is őket. Körülbelül heten mennénk, plusz talán a legjobb barátnőm nővére, és barátai, akik már 18 évesek lesznek. Ti elengednétek a gyereketeket, ha több barátjával menne?és fiú(k) is lenne(nek) a társaságban?
Megkérdeztem a szüleimet, azt mondták, hogy majd átbeszéljük. Szerintetek fiatal vagyok még egy fesztiválhoz?
Gugliztam. A te korodban természetes elmenni bulizni. Egy ilyen fesztivál egyébként elég ártalmatlan, nem történik semmi. (BÁR A VOLTON SPECIEL NEM VOLTAM MÉG)
Megkérdezhetem, hogy a szüleid mitől féltenek egyáltalán?
Azt mondták, hogy lennének szabályok (csak olyan italt ihatok amit én bontok ki stb.) Tulajdonképpen a barátaim szülei féltik igazán a barátaimat, volt olyan barátnőm akinek rögtön azt mondták, hogy nem jöhet :/
Én reménykedek, de valamilyen szinten meg is értem, hogy miért aggódnak.
Köszi a válaszodat :) Te hol voltál eddig? Azok milyenek voltak? Mi gondolkoztunk még a Balaton Soundon is a barátaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!