Szülők Ti elengednétek a 17 éves lányotokat romkocsmába a barátaival?
Figyelt kérdés
Van egy rocker hely a városban egy ilyen romkocsma féleség és oda szeretne menni néhány hétvégén, amikor jó koncertek vannak. Tudtam elég sok embert ismer onnan és már 2-3x elengedtem, de picit veszélyesnek tartom, hogy 17 évesen romkocsmába járjon meg még szerintem fiatal hozzá.2015. aug. 25. 12:46
3/9 anonim válasza:
Sok ilyen korú jár hasonló helyekre.
4/9 anonim válasza:
Érthető, hogy aggódsz érte.
De nyugodtan engedd el, főleg ha nem egyedül megy nem lesz semmi baj. :)
5/9 anonim válasza:
Én 15 évesen is voltam már koncerten, a szüleim elengedtek, mert felelősségteljes és megbízható voltam. Én is elengedném a lányomat, ha úgy van nevelve, akkor tud magára vigyázni. Természetesen ez addig érvényes, amíg a bizalmat nem játssza el. Ha megbeszélt időpontra hazaér, és közben nem atomrészeg, akkor akár minden hétvégén mehetne koncertre felőlem.
6/9 anonim válasza:
én elengedném,szerintem nem fiatal hozzá.
(nem a roncs nevű helyről van szó véletlenül?:D)
7/9 anonim válasza:
Igen. Mi is jártunk ennyi idősen. Aki nem szereti a diszkózenét ilyenhelyekre jár. Hangulatos,remek esték voltak. Amúgy meg sokkal megbízhatóbb emberek jártak rock kocsmába nálunk,mint akik a diszkóban voltak.
8/9 anonim válasza:
Ha rendesen nevelted akkor nem lehet baj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!