Stratocaster vagy Les Paul?
@11: Nem, valóban így van, de pl fúvósokon sem nyomulok, mégis ha megkérdezik, hogy klarinét, oboa, vagy szaxofon, arra is tudok válaszolni ;)
A telecaster pedig a maga faék egyszerűségével külsőre is baromira bejön, a hagyományos, single coil-os tipikus country-s telecaster hangzásért is odavagyok, illetve olyan humbuckeres teléket is hallottam már, amik igencsak tudnak harapni, és nagyon ott vannak a szeren, ha valakinek ilyesmihez van épp kedve. Egyszerűen nekem a telék jönnek be a legjobban. És mostanában annyit beszéltem elektromos gitárokról, hogy a végén még beszerzek egy classic vibe squier-t :D
(Néha tényleg rámjön... aztán egyszer bekattanok, és a végén tényleg ez lesz belőle :D Pedig most kissé nagyobb és költségesebb hangszerre gyűjtök, szóval lehet nem kéne a mellékes kiadásokat szaporítani :) )
Ha szeretnél egyet miért is ne :) utána úgy sem kér enni, viszont örömöd leled benne :)
Nekem egy sztratóra fáj most a fogam, igaz a Les Pault írtam befutónak fentebb, de azom már van, egy hss-es sztrat, de akár sss-es is jöhet, valójában a single coilok csilingelése tetszik inkább nekem is egy sztratóban.
@13: Ó, dehogynem kér az enni :D Húrokat, egy pedált meg egy másikat, vagy inkább egy új erősítőt, jannem, legyen inkább mind - meg ezen felül is akármit. Mikor mit :D
De nem ez a(z igazi) gond. Az a gond, hogy az tipikus én vagyok, hogy a nagyobb beruházásokig/tervekig nem jutok el, mert mindig elmegy a pénz ahhoz képest kisebbekre. És most jó lenne kibekkelni, hogy ne ez történjen. :)
Na ja...ez egy ilyen hobbi :)
Muszáj költeni rá...de melyik ertelmes hobbira nem? :)
Lehet nálam is telecaster lesz sztrat helyett :D vagy ki tudja... :)
@15: Jaja, ez egy ilyen műfaj. Hobbifotósként én maximálisan tudom, hogy egy jóféle hobbira bizony költeni kell :D
És hajrá, jó választás a tele, még fix hidat is kapsz bónuszként ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!