Kolin koncert. Elmenjek? Több lent
Figyelt kérdés
anyum vett koncertjegyet kolin koncertre,és IMÁDOM a Kolint meg Márkót,meg mindent csak ugye nem tudom,hogy beengednek-e anyummal meg nem lenne ciki,hogy ilyen kicsi vagyok? 13/L légyszi segítsetek2015. dec. 7. 17:26
11/15 anonim válasza:
Igen, ott van, de akkor sem igazán értem. Nyilván már nem aktuális, de én volt, hogy külföldre mentem koncertre. Mivel apám vezetett, anya meg féltett, eljöttek velem, és akkor már a tesóm is jött. Egy nagy hard rock koncertre mentünk. Ők kicsit hátrébb álltak mert, nem azért mert szégyelltem őket, hanem mert én előrébb akartam menni, ők meg nem. De szerintem egyrészt járnak így koncertre emberek, másrészt én imádom azt a bandát, és örültem a lehetőségnek, és ha te tényleg imádod a Kolint, akkor mit gondolkodsz ezen? Harmadrészt a koncerteken az emberek magukkal szoktak törődni.
12/15 anonim válasza:
Szerintem jó, hogy nem ment...
13/15 A kérdező kommentje:
Értem
2016. jan. 26. 18:52
14/15 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: miért jó szerinted?
Kérdező: nem kötekedni akartam.
15/15 A kérdező kommentje:
Igen,arra én is kíváncsi lennék.
2016. jan. 27. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!