Pannónia fesztivál, kérdések? Milyen a hangulat? Elmenjek? 14/L
Én anno 15 évesen elmentem egy egyhetes fesztiválra. Nem bántam meg, klassz élmény volt, de volt pár olyan pillanat, amikor komolyan megijedtem, hogy egy darabban nem érek haza. Fogdostak, tapogattak, leszorították a kezem és a többi. Pedig soha nem öltözködtem úgy, hogy ez indokolt legyen.
Én azt javaslom, hogy csak akkor menj el, ha tényleg lesz mellettetek felnőtt, és józan ésszel tudsz gondolkozni, nem rúgsz be és nem csinálsz őrültségeket. Fontold meg!
20/L
Első vagyok. Egy rövidnadrágot, pólót azért felvehetsz :) Nem törvényszerű,hogy kiszúrnak maguknak, de jobb félni...
Szerintem butaság mindennap autózgatni haza, de a sátorozást sem ajánlanám, apartmanokat nem lehet bérelni?
Az előző 4 Pafén ott voltam, az ideit se hagyom ki. :)
Nagyon jó szokott lenni a hangulat. Nem lesz durva, 15 éves korom óta járok fesztiválokra, és még itt vagyok. :)
Belénk sose kötöttek, ha láttuk, hogy balhé készül, akkor arrébb mentünk, figyeltünk egymásra. A koncerteken lenni olyan, mint egy sima koncerten.
Igazából este kezdődik az "élet", de nappal is nagyon jó programok lesznek, érdemes lesz akkor is ott lenni.
Ha teheted ne hagyd ki, biztosan idén is nagyon jó lesz!
Utolsó vagyok.
A honlapon találhatsz egy csomó szállásajánlatot, bár szerintem már biztosan lefoglaltak közülük sokat.
Ruhaügyileg változékony időjárásra készülj, mostanában nem lehet kiszámítani. A tömegben mondjuk nem fogsz fázni, de sétáláskor lehet, hogy hideg lesz.
20/l
Nos, hogy döntöttél?
Jössz PaFéra? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!