Fesztiválozók, válaszolnátok nekem néhány kérdésre?
Üdv!
Most mennénk életünkben először fesztiválra egy barátommal, az idei Rockmaratonra, főleg, hogy az utolsó. Mivel még soha nem fesztiváloztunk úgy igazán, ezzel kapcsolatban van néhány kérdésem.
Például az anyagiak. 6 napra alsóhangon menyiből lehet kijönni átlagosan? Milyen árak vannak az italokon? Elfogadható, vagy nagyon fel kell kötnünk a gatyát?
Mi gondoltunk arra, hogy viszünk legalább négy napi élelmiszert (hűtőtáskában elfér), viszont nem tudom beengedik-e?
A harmadik kérdés pedig, mennyire rizikós bevinni bármilyen italt? Nagyon szigorúan kutatják át a holmikat? Néhány üveg valamire gondoltam, a nagy hátizsák legaljára, a ruhák alá. Ott gondolom nem nézik olyan szigorúan, vagy igen?
Nagyjából ennyi első körben, de minden hasznos tippet, beszámolót, ötletet szívesen fogadok a tapasztalt fesztiválozóktól.
Köszi a válaszokat!
a pénz kérdés az szerintem egyénfüggő, attól függ mennyit szeretnétek inni, enni stbstb
úgy számoljatok mintha 6 napig minden nap kocsmába mennétek és mellette valami egyszerű kaját ennétek.
fesztivál területén beül kicsit húzósabb árak vannak(de nem nagyon durva) most konkrétan nem emlékszem de a fesztivál területén kívül van 1-2 kocsma ahol szerintem elég emberbaráti árak vannak. benn van egy kis abc ahol normál árak vannak, de pl mi bementünk Pécsre ahol meg még olcsóbb dolgokat is találtunk :)
hűtőtáskába ha hoztok valamit számoljatok vele, hogy rohadt meleg van egész nap és minden felmelegszik.szerintem bevinni legfőképpen konzerveket vizet és ilyen száraz kaját(ropi,keksz,kenyér stbstb,,) érdemes...
beengedik a kaját.(persze nem ipari mennyiségbe) vizet korátlan mennyiségbe be lehet vinni de BONTATLAN ÜVEGBEN! :) nem pakoltatnak ki de végigtapogatják, hogy éreznek-e benne valami üveget vagy keményet.
nekem eddig mindig sikerült bevinnem nem kevés mennyiséget.pl tavaly 1 üveg vodka, becherovka, 6 üveg nestea, és 2 literes pálinka :) ezt túratáskába;) fontos, hogy ruhával legyen körbevéve és ne lehessen érezni kívülről :)
természetesen kisebb táskába belenézhetnek :)
remélem valamit segítettem, ha kérdés van még szóljatok :)
de azt még megjegyezném, hogy a legolcsóbb fesztivál :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!