Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nincsenek Magyarországon...

Miért nincsenek Magyarországon trance bulik?

Figyelt kérdés
Nyugateurópában voltam már több helyen és mindig volt valami jó kis trance buli itthon miét nincs??
2010. márc. 19. 14:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Volt egy hely, a Blade, de az is megszűnt! :( Én is ilyen bulikat keresek, amióta Kecelen és Halason már nincsenek :(
2011. jan. 6. 11:45
 12/15 anonim válasza:
93%

1. mint ahogy az kiderült néhány hozzászólásból is, azért nincsenek trance bulik, mert a népnek nincs ízlése...leginkább azért, mert még csak nem is veszik a fáradtságot megismerni a stílusokat, éppen ezért hiszik azt is, hogy a trance egy nyomi dallamtalan tuctuc sz@r, és ezért is hallgatják azt a sok patkány zenét amit eléjük raknak.

2. az első hozzászólónak: a többség pont, hogy az "igénytelen tüctüc"-re vevő, és a trancre nem, ami pedig nem az:)

3. és igen, ha választani kell mozart és a trance között, egyértelműen trance:D

2011. ápr. 10. 22:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Szokott kb havonta lenni egy-egy nagyobb név hazánkban. Trancetream-en szoktam nézegetni, ott írják ha van vmi,vagy topikot nyitnak neki.
2011. jún. 22. 20:37
 14/15 MyKrisztián válasza:
ATB Az egyik legnagyobb!!! Mozart is hallgatná, ha élne!
2015. febr. 23. 12:22
 15/15 anonim válasza:

Én is trance fan vagyok, de sztem hagyjuk ki Mozartot ebből. Bár igen, vannak klasszikus zenei elemeket tartalmazó kiállások a trance-ben, de azért az egyik elektronikus zene, amásik meg klasszikus, két külön műfaj.

Mostanában én se találok nemzetközi trance fellépőket Budapesten, korábban havonta volt vmi, most meg eléggé ki van halva, csak az alteres szarokat nyomják orrba-szájba az egész országban, az bezzeg mindenhol mindennap van.

Tudtok vmi jó trance koncert gyűjtő oldalt?

2015. nov. 3. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!