Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nincsenek Magyarországon...

Miért nincsenek Magyarországon trance bulik?

Figyelt kérdés
Nyugateurópában voltam már több helyen és mindig volt valami jó kis trance buli itthon miét nincs??
2010. márc. 19. 14:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Mert a többség nem vvő az igénytelen tücctüccre.
2010. márc. 19. 14:40
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem szokott lenni, volt egy haverom ő nagy trance-s volt, igaz nem sűrűn,de voltak bulik, gondolom még vannak...bp-n persze:)
2010. márc. 19. 14:41
 3/15 A kérdező kommentje:

Elsőnek üzenem.

Ha szerinted a trance igénytelen tücc tücc akkor fogalmad sincs az egész műfajról! és ne írj hülyeséget, mert egynéhány trance szám kiállását mozart is megirigyelhetné!

2010. márc. 19. 15:01
 4/15 anonim ***** válasza:
14%

Trance vs Mozart...

Ha hülye vagy legalább ne ilyenekhez hasonlítsd.

2010. márc. 19. 19:04
 5/15 anonim ***** válasza:
13%
Azért ez a Mozarthoz hasonlítgatás enyhén sérti a jóízlést...
2010. márc. 19. 19:21
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

Hála Istennek nincsenek, és remélem nem is lesznek. Minden pattogó nyomi trances leszólhat, szabadon. : )

22/F

2010. márc. 19. 21:59
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem van egyébként... lehet hogy nem annyira igényes, mint pl. külföldön, de szoktak csinálni itt is. Keresgess pl. a freee.hu-n bulikat vagy a clubinfo.hu-n...
2010. márc. 19. 22:49
 8/15 anonim ***** válasza:
96%

bizony vannak nagyon szép kiállások amit megirigyelhetne Mozart, de az is igaz hogy egy más műfaj, de nemtudom hogy MI A FASZÉR KELL LENÉZNI AZ ELEKTRONIKUS "tuctuc" ZENÉKET

legalább annyi zenei tudást igényel mint a rock vagy akármi más

2010. ápr. 14. 18:03
 9/15 anonim válasza:
98%

JÉZUS!!!!!!!! ezt nem tudtam megállni hogy ne kommentáljam!! ti miről beszéltek?? a trance igénytelen tucc tucc????????? nem kevered véletlenül a technoval??? ajánlanék neked egy két ATB albumot, nála igenis fellelhető az az euforikus hatás, meg mindenjó, amit más igénytelen szar zenénél sose élnél át!!! gondolok itt az agyon nyomatott house-ra, már a .szom kivan vele...!!! ja és ott a vocal trance is, egyáltalán nem tucc tucc...!! gyönyörű igényes zene!!!!! én is azt kérdezem miért nincs trance buli Magyarországon?? úgy látszik az emberek nem tudják mi a jó... és ha nem tudják, meg nem ismerik, akkor miért szólják le?.. hányok 1-2 válaszolótól....

a Mozartos dologban meg van vmi!:) simán megirigyelhetné :D

csók a trance-eseknek!

2010. júl. 22. 20:56
 10/15 anonim ***** válasza:
22/F -nek üzenem hogy vajon mi lehet az az igényes zene amit ő hallgat?
2010. júl. 29. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!