Nem tudná valaki nekem leírni Alexej Vorobyovnak a Crazy című számának a dalszövegét angolul?
Kíváncsi vagyok hogy miről szól, de oroszul nem tudok..
Ha így a leírásból nem világos, akkor ez az:
https://www.youtube.com/watch?v=Ceg0Ka3wXVc
Igen, azt vágom, mert megtaláltam az angolt, aminek a címe She's crazy but she's mine, és ez alapján meg a videó alapján értem nagyjából. :)
De nekem így a teljes szövegre volna szükségem, mert hallásból még nem értek minden angolt.
De hogy érted hogy 1-2 napon belül megkaphatom magyarul?
Jaj, okés :D :D Úgy értettem, hogy lefordítom neked oroszról magyarra :) Amúgy is neki akartam már ugrani, mert szeretem ezt a dalt, csak eddig nem jutottam el idáig :) Mivel nem vagyok profi, kell egy-két nap, míg rendesen megcsinálom :)
A refrén egyébként magyarul így van:
"Őrült, de az enyém.
Reggelig táncol,
Énekel, sa-la-la-la-la"
Igazából nem teljesen. :)
Az első sor oké, de itt még van egy sor (ez az egyik amit nem értek), és aztán she's dancing every night, singing sha-la-la-la-la
Vagyis minden este táncol énekelve: sha-la-la-la-la
Ennyi telt a fülemtől :)
De én is találtam egy angol szöveget ahol az van amit te írtál, hogy she's dancing until morning, csakhogy nem az van benne... :)
De nem találtam sehol se olyan angol szöveget ahol tényleg az van amit énekelnek is.
És nemcsak ez az egy különbség volt, utána énekelte tovább, ment az első versszakra és egyáltalán nem azt olvastam amit hallottam, így követhetetlen volt. :/
Lehet hogy ez a szöveg az orosz szöveg pontos fordítása, de az angol változat ezek szerint egy picit elüt ettől.
Áh, akkor félig meddig jól vettem ki :D
Azt én is értettem hogy van benne olyan hogy lose my mind, csak azt nem értettem ami előtte van.
Én is véletlenül találtam meg miközben csak angol szöveget kerestem. :D
De van az eredeti orosz videoklip és ott van egy tag hogy "English version"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!