Valaki le tudná nekem fordítani ezt a számot?
Figyelt kérdés
Igen tudom van google,és tanulok is angolt a nagy részét meg is értem a számnak de valahogy mégis vannak részek amiket nem és tök értelmetlen dolog jön ki ha megpróbálom lefordítani. Erről a számról lenne szó: Joe Strummer&The mescaleros-Mondo Bongo https://www.youtube.com/watch?v=BmmKl2mTBAQ Előre is köszi!2015. okt. 20. 12:40
1/2 anonim válasza:
megtaláltam a dalszöveget és sok része nem is angolul van
a 6. versszak az ez:
lenn a bauxit bányánál
kapsz saját egyen ruhát
lesznek ebédszüneteid
hazamehetsz az egysínű vasúton.
és két sor amit mindig ismétel az:
a virág jól áll a hajadban
senki nem mondta hogy igazságos
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ezt a részt én is értem, azért köszönöm a választ! :) Egyébként keresgettem még, más is elemezgette vagy legalábbis próbálta már ezt a dalt, és valójában többféle képen is lehetne fordítani egyes sorokat, valószínűleg azért ilyen nehéz megérteni.. de azért a lényeg megvan :)
2015. okt. 26. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!