Mr Missh vagy Essemm a jobb?
Figyelt kérdés
Nagyon hasonló a hangjuk, de szerintem Missh valahogy jobb zenéket csinál. Essemm elhabult, mikor összeállt a suttyó buktával, azóta nincs 1 jó száma sem. Mr Missh legalább hiteles.2015. okt. 19. 17:36
31/38 anonim válasza:
utolsó, te egy nagyon nagy balf..z vagy, már bocs:D
33/38 frank1997ize válasza:
Beatmarket feat The Steve - Királyfi
Majmok Bolygója - shop part2
Hát a mostani ESSEMM az tényleg ku*rva,ja meg a BeerSeeWalk,Fura Csé,de a többi még valamilyen szinten tudja hozni a régit :D
34/38 anonim válasza:
na ja, a Királyfi az még egy bas..zott jó zene.
bár azt nálam egyértelműen Steve vitte, de ott még sm sem volt egy qrva mint ma.
36/38 frank1997ize válasza:
Mondjuk a Süti,meg a RA,meg a többi Káva tag remélem nem fognak elkurvulni,a Furakor azaz Fura csé, és AKR már játsszák egy ideje a számait a viván,és nem jó irányba mentek azok se,akik szintén Káva tagok ugye.szeretem,mai napig meghallgatom a Beatmarket Krekk albumot az essagé is nagyot üt rajta
37/38 Alexandra145 válasza:
Joo mind a ketto nagyon szeretem mind a kettot😍
És hát igen én is utálom Bustát:"D
Én nagyon nem bírom a "keresd mashol" című zenébe csaK Essemm jó😍
Szerintem.Essemm jobb lenne Misshel.Jah es tii honnan tudjatok hogy Essemm le!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!