Mindent összevetve; Melyik a jobb a magyar rapszakmában? Garage vs ScarcityBudapest
Figyelt kérdés
Szerinted melyik a jobb? Kik a jobbak?
Garage vs SCBP
és miért?
2014. jún. 18. 07:29
1/13 anonim válasza:
Szerintem itthon a Bloose Broavaz a legjobb,de ezek közül inkabb SCBP,garage nem jön be,szerintem a Káva az egyetlen igényes banda a garagebol,esetleg még Ra.
2/13 anonim válasza:
Egyértelműen SCBP. garage-ban essem egy nagy nulla, de a többi se jobb. ahogy írták előttem ott káva jó, meg még esetleg furacsé..
SCBP meg elit kiadó, nem véletlenül működnek velük együtt nagyobb külföldi nevek, mint pl. SnowGoons..
3/13 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem de inkább Garage. Egyébkênt a 2.-nak mondom SnowGoons nem működik együtt velük.
4/13 anonim válasza:
"KILLAGOONS" Ez mit jelent? https://www.youtube.com/watch?v=hUOcc5UCMt4 (PRODUCED BY SNOWGOONS)
https://www.youtube.com/watch?v=e7V9s5W3Miw KOmmentelt is a snowgoons. pacsi
5/13 anonim válasza:
3.-nak, te analfabéta, akkor szerinted miért van killagoons? meg a killakikitt számok nagyrészénél hogy produced by snowgoons? ennyi ésszel amennyi neked jutott hallgass garage-t meg ertéem-et, de ne SCBP-t.
6/13 anonim válasza:
Garage az soha nem volt jó,esem miatt lett felszopva.
15-17 éves lánykák hallgatják
csakis scbp!
7/13 anonim válasza:
Mindkettő jó. A Garageban szerintem Süti viszi a pálmát , ő meg maradt ugyanolyan mint régen! Mondanám hogy a régi Essemmet jobban bírtam mint az újat , de ilyen nem létezik. Olyan van hogy régi Essemm zenék és az újak! A Killakikitt is durva , Aza flowja nagyon ki forott. Tirpa és Essemm nekem egy nagyon kicsit egymásra hajaz. Viszont a Killákba egyedül azt nem bírom hogy néha már sok ez a "le kaszabolom a fejed, ketté vágom a torkod" stylo. Nos, hogy ki a jobb? ez hülye kérdés. Számomra Süti és Aza! Legjobb flowjuk van. Egy MB-KK zenét meg hallgatnék szívesen , bár ilyen kétlem hogy elő fordul a régebbi Essemm balhé miatt.
10/13 anonim válasza:
SCBP. Bár az NKS-t nem szeretem, mert szerintem semmi közük a raphez, a KILLAKIKITT ellenben MO egyik legjobb rap csapata. A Garage még az NKS-nél is rosszabb. A Kávának van még pár normális száma, Essemm, Süti és Ra mindhárom nagy 0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!