Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mindent összevetve; Melyik a...

Mindent összevetve; Melyik a jobb a magyar rapszakmában? Garage vs ScarcityBudapest

Figyelt kérdés

Szerinted melyik a jobb? Kik a jobbak?

Garage vs SCBP

és miért?

2014. jún. 18. 07:29
1 2
 11/13 anonim válasza:

12 éves korom óta hallgatok SCBP-től kiadott zenéket, kezdve a Gyilkos Krónikákkal (hatalmas flash volt ez tejfogúként :D ) Garage-os szenéket mostanában kezdtem el jobban hallgatni, de inkább a régebbi zenék pörögnek (Majmok bolygója, stb.) Alapvetően SCBP-t mondanám, mert a Killákat amióta ismerem azóta imádom, de nemrégiben jött a Garage-nál a vérfrissítés, Luke Benz pedig idáig nekem abszolút kedvenc, egyen rangon van Azával meg Tirpával a szememben, de van hogy azt is mondom hogy sőt...

Benz keresztbehúzza a számításokat. Hatalmas flowjai vannak, és mindenkinek ajánlom kb mindegyik számát.

Mindent összevetve ha napjainkat nézem csak, akkor a Garage-t csak Luke viszi a szememben, többieket nem verném nagy dobra (Essemm-nek van 1-2 jó száma, és kb. ennyi.)

Így én most az SCBP-t mondom.

Béke

2017. okt. 1. 01:32
 12/13 anonim válasza:
ScarcityBudapest <3
2020. dec. 14. 12:38
 13/13 anonim ***** válasza:
SCBP
2023. jún. 6. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!