30Y vs. Quimby. Te melyiket szereted jobban? (olyan írjon, aki MIND2T ISMERI! )
Az én szívemnek (zene ügyileg) 3 csücske van: Vad Fruttik, Quimby és 30y :)
Mind a három egyformán jó szerintem :) De igazából ez a hangulatomtól is függ. Ha pl. tombolni akarok és rámjön az "érfelvágós" érzet, akkor Fruttik :)
Most egyébként az utóbbi napokban folyton 30y-t hallgatok és körbe-körbe nézem a Szentimentálmot :D Azelőtt meg hetekig csak Quimby járt a fejemben :)
Ez kérdés? Egyértelműenn hogy a Quimby.
Ez a 30y szerintem borzasztó, ilyen beszívott egyetemisták zenéje, végtelenségig idióta dalszöveggel, igénytelen tálalásban.
A Quimby ennek ellenére egy nagyon kreatív, igényes és igazán alternatív zenekar, melynek a zenéje ha felszínesnek vagy egyszerűnek is tűnik, valójában pont az ellentéte, és ettől is ilyen jó.
A 30Y szídása miatt a lepontozást előre is köszönöm!
DE!
Te kérdezted a véleményem, a válaszom tehát hasznos volt, mert azt őszintén megmondtam.
szerintem a quimby. mindkettőt szeretem. de míg a quimby folyamatosan hozza a remek minőséget addig a 30y-nek tényleg van pár szörnyűséges zenéje.
emellett voltam koncerten. és a quimby ezerszernagyobb hangulatot tud csinálni + beck hangja élőben sajnos nem mindig van a toppon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!