Mr Missh vagy Essemm a jobb?
jajj nekem, egy 12 éves éveg sm imádó kisqrva beolt, jaj nekem mi lesz velem:DDDDD
rám hogy b--i?:DD
érdekes, eddig sose mondták még nekem, bár lehet azért mert 195 centihet vagyok 100kiló, meg boxolok már lassan 8 éve... de mindegy, ettől hogy ezt elmondta nekem egy sm imádó 12 éves kispitsa, rossz lett a napom:((((((
amúgy kislány, essemmnek ezt a trackjét hallgasd meg, és ha nem vagy full hülye a raphez, meg fogod látni mára hova süllyedt...
Csak jelzem hogy nem 12 éves vagyok ;)
És most akkor itt gyk-n ezzel rajolsz hogy ezt meg azt csinalod ?! :D
Jajj.. :D
A leggázabb az egészben.. hogy ennyire nagyra tartod magad azt itt teszed magad gyk-n az értelmetlen kéréseknél :D
Na de köszi szépen a közreműködést.. szia.. :DDD
te is itt teszed magad, meg hirdeted, hogy az essemm a legnagyobb király... :DDDd
akkor 13 vagy?:o
De miért kell etetned ezt a 19% os buta trollt?
Nem látod, hogy csak szivat téged, te meg válaszolsz és ezért van szétoffolva az egész.
Egyébként meg redone meg Kamion on kívül az összes "rapper" aki Buktához köthető valamilyen szinten, az már jó nem lehet, max. Bukta előtt volt jó.
1 Busta a legnagyobb és legnormálisabb tisztességesebb rapper a magyar rap terén!!!(lehet fikazni,kinek mi..)
2 Nekem bejön Mr.Missh számai a 60nap pl az egyik kedvenc zeném! :)
3 Essemm nem a kedvencem,régen sokkal jobb volt addig hallgattam is.
4 Killakikitt is hatalmas,azok szövegek nagyon inspirálóak!
Nyaszóval kérdésedre válaszolva Mr.Missh jobb szerintem. Bustát meg ne szidd mert azt amit ő elért ,és ahonnan elindult az csodálatra méltó. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!