Milyik a kedvenc dalotok a 1D-től?
Figyelt kérdés
Nekem sok van Rock me, No control, Infinity, Drag me down, Steal my girl meg még sorolhatnám.:)2015. okt. 16. 17:26
11/22 anonim válasza:
Ok, magyarázkodj csak, hihetetlen mennyi buta ember van a világon.:')
12/22 anonim válasza:
Igen, hihetetlen, hogy ennyi buta, komzumidióta kiskamasz létezik, akiket a szüleik nem vernek jól pofán, ha ilyen szennyeket hallgatnak.
13/22 anonim válasza:
Jó persze, ne félj. Én pontosan tudom, hogy egy büdös szót nem értettél meg abból, amit leírtam. Nem is várom el, hogy az egybitesre leredukált, Disney-n és Jonas Brothers-en nevelkedett agyacskád bármi fajsúlyosabbat befogadjon, mint Justin Bieber, Selena Gomez vagy a One Direction.
14/22 anonim válasza:
Szerencsére olyan szüleim vannak, akik elfogadják, amit hallgatok, de téged nyelt volna le az anyád, hogy nem bírod elfogadni mások zenei ízlését. :)
15/22 anonim válasza:
Kisbarátom, nem arról van szó, hogy nem fogadom el más zenei ízlését. Hanem arról, hogy neked ilyened nincs, mert egy önlealjasító, ostoba konzumidióta vagy, a fiatal generáció rákos daganata, aki amellett, hogy végtelenül műveletlen és primitív, igazi tucatproli módjára erőszakos is, ezért terjeszti a szemetét, silány intellektusának (annak hiányát) büszkén mutogatja.
16/22 anonim válasza:
Nem mutogatom büszkén.:) Csak nem tudom miről beszélsz, amikor nagyon is fikázod..:D
És csak megpróbálom normálisan elmagyarázni, hogy nem szarozni egy zenét, csak azért, mert nem tetszik.
De részemről itt befejeztem, nincs több időm rád!:)
17/22 anonim válasza:
A One Direction nem zene, a One Directiont "szeretni" nem ízlés. Ennyi.
19/22 anonim válasza:
Az 57%-os válaszadót érdemes lenne bezáratni, már csak a válaszai alapján is elég veszélyes, nem épp tiszta elméjű személy lehet...
Na de a kérdésre térve (amit sajnos a korábbi válaszadók nagy része nem tudptt felfogni) nekem a kedvencem a legújabb daluk, a Home. Egy napja sem jött ki, de máris nagyon a szívemhez nőtt.
20/22 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak köszi és kérlek linkeld be.
Köszi
2015. okt. 22. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!