Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyik a kedvenc dalotok a...

Milyik a kedvenc dalotok a 1D-től?

Figyelt kérdés
Nekem sok van Rock me, No control, Infinity, Drag me down, Steal my girl meg még sorolhatnám.:)

2015. okt. 16. 17:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
22%
egyiksem mert szarok
2015. okt. 16. 17:37
 2/22 anonim válasza:
20%
Egyik se.Rohadt nyálas az összes :)
2015. okt. 16. 18:52
 3/22 anonim ***** válasza:
6%

Nekem a Drag me down a kedvencem.

Igaz még sosem hallottam, mert a 1D egy alja kommerciális konzumszemét a minden médiamocsokra nyitott kiskamaszoknak.

2015. okt. 16. 19:48
 4/22 anonim ***** válasza:
Everybody
2015. okt. 16. 20:08
 5/22 anonim ***** válasza:
17%
rossz kategória...ide zenével kapcsolatos kérdéseket kéne írni...
2015. okt. 16. 20:47
 6/22 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsó előtti válaszolónak (rajtam kívül) a többiek véleményére nem vagyok kíváncsi ha nem szereted őket oké de kérlek tarsd meg magadnak :)
2015. okt. 16. 21:43
 7/22 anonim ***** válasza:
86%

Jajj, istenem, még mindig itt tartunk, hogy nem bírják az emberek elfogadni más ízlését.:) Én sem szarozom le azokat az együtteseket meg énekeseket, akiket nem szeretek. De ha nektek ez örömöt okoz, akkor hajrá, látom magam előtt a besavanyodott képeteket. :D Hogy csak ezzel foglalkoztok, mert nincs mit csinálnotok, semmirekellők vagytok.:D

Ja, és rohadtul nem csak kiskamaszoknak szól, mert egyre több olyan számuk van, ami burkoltan a szexről szól. De hát ezt te úgysem értheted, mivel egy számot sem hallottál tőlük.:)

Úgyhogy tartsátok meg magatoknak a véleményeteket, mert mindenki szarja le, hogy miket mondtok a zenéjükre, és keressetek magatoknak egy hobbit, ha ennyire unalmas életetek van.

Puszika! :)

A kérdésre válaszolva, nekem a Perfect, a Drag me down, és a Girl almighty a kedvencem. :)

2015. okt. 18. 12:20
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
utolsó, neked is szar életed lehet, ha azzal kell foglalkoznod, ki mit mond a kedvenc zenekarodra...:D ha nem foglalkoznál vele, akkor ezt a pár sort sem írtad volna le...:D jó dolog az, ha valaki megpróbálja kioktatni a másikat, csak gáz, ha ez végül visszafele sül el, mert ezzel te sem vagy jobb...tudod, okos enged...:D
2015. okt. 18. 17:36
 9/22 anonim ***** válasza:
Ha nem vetted volna észre, ti viselkedtek gyerekesen, mert nem tudjátok elfogadni más ízlését. Az lenne az érdekes világ, ha mindenkinek ugyanaz jönne be...:'o :)
2015. okt. 18. 17:59
 10/22 anonim ***** válasza:
20%

"Jajj, istenem, még mindig itt tartunk, hogy nem bírják az emberek elfogadni más ízlését."

Édes kicsi tündérkém!

Ha választasz, hogy neked Liszt Ferenc jobban bejön, mint Bartók Béla, az egyfajta ízlés. Ha neked jobban tetszik Picasso mint Malevics, az egyfajta ízlés. Ha jobban kedveled Rachmaninovot, mint Rubinsteint, az egyfajta ízlés. Ha jobban szereted Babits Mihályt, mint Ady Endrét, ha jobban kedveled Goncsarovot, mint Dosztojevszkijt, ha jobban szereted Miles Davist, mint John Coltrane-t, ha jobban szereted a Pink Floydot, mint a Led Zeppelint, az egyfajta ízlés.

A One Direction kedvelése nem ízlés, hanem egy üldözendő, mesterségesen kreált néphülyítés, amivel a konzumszemétre nevelik a befolyásolható, eleve nem túl kvalifikált néprétegeket. Akik ebben a kommersz ostobaságban örömmel vesznek részt, azokat viszont nem óvni, hanem ütni kell és ellehetetleníteni, mert vírusként hordozzák a konzumidiotizmust, fertőzve ezzel a még ártatlan társaikat.

2015. okt. 18. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!