Milyik a kedvenc dalotok a 1D-től?
Figyelt kérdés
Nekem sok van Rock me, No control, Infinity, Drag me down, Steal my girl meg még sorolhatnám.:)2015. okt. 16. 17:26
21/22 anonim válasza:
Tulajdonképpen nem igazán értem ezeket az embereket, akik itt élik ki a vágyaikat és rossz dolgokat mondanak a One Directionról, mikor még csak egy dalt sem hallottak tőlük. Maximum a What Makes You Beautifult, esetleg a Live While We're Youngot... Valljuk be, ezek elég régi számok, iitt még nagyon nagyon fiatalok voltak a srácok, és nem írtak saját maguknak dalokat. Ebből látszik, hogy az ilyen rosszatmondó emberek még mindig azokat a kisfiúkat látjátk bennük, akik a tengerparton ugrálnak és éneklik,hogy milyen szép vagy. De mi lenne, ha esetleg előbb meghallgatnátok az újabb dalokat (Home, Perfect, Where Do Broken Hearts Go stb.) amik sokkal érettebbek? Másképp látnátok ti is és nem mondanátok,hogy "ó, ezek a kis mocskos melegek.." Ne ítélkezzetek már így, ha egy számot nem hallottatol tőlük. A kérdésre válaszolva én elég sok számukat szeretem, nem tudnék dönteni, most azokat hallgatom, amik a Made In The A.M-ről eddig kijöttek (Perfect, Drag Me Down, Infinity, meg ugye a Home az nem az albumon lesz, hanem a Perfect EP-hez adták bónusz dalként, de azt is nagyon imádom) béke veletek !
22/22 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van.
2015. okt. 28. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!