Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért kevesebb a rocker...

Miért kevesebb a rocker mostanában?

Figyelt kérdés
Üdv! Nem csak a rockerekre gondolok, hanem metálosokra is. Úgy 10 éve (mikor elsős voltam :D) akkor pályaudvaron, utcán, iskolában egy csomó ilyen punk, rocker stb. arcot láttam. Most pedig havonta egy kettőt látok akkor sokat mondtam. Egy megyeszékhelyen lakom egy közepes városban. De akkoriban nagyon sok ilyen embert láttam, ma meg szinte nincsenek. 16/f

2015. okt. 6. 22:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Aki nem akar dolgozni, ezért kitalálja, hogy a zenéből fog élni, de ahhoz is lusta, hogy meg tanuljon hangszeren játszani, az raper lesz. Miért vannak többen? Mert ez gyorsabb, egyszerűbb és nem kel hozzá hang. Nem kell tudni énekelni! Emiatt viszont bárki lehet a színpadon, szóval mitől különlegesek? Azon kívül persze, hogy az utca nevelte őket (csövesek voltak vagy árvák?) és mindegyik azt mondja, hogy az ő rappje a jobb ...
2017. jún. 21. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!