Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ciki az, ha...

Szerintetek ciki az, ha Converset vesz fel 1 rocker? Mert úgy látom mostanában hogy az emósok viselik inkább.

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 12:50
1 2
 1/15 Mendus ***** válasza:
100%

Dehogy ciki...!!!!!!! És mi van ha rocker és converset hord? Van aki Skeanhead és convereset vesz fel, na és??

Semmi baj nincs vele, jobb mintha vmi béna szandált venne fel, vagy vmmi lábujjas papucsot a rocker cuccához, nem de? =)

2009. aug. 18. 13:05
 2/15 anonim ***** válasza:
72%

Ha rocker vagy,

1. Miért érdekel, hogy nézel ki?

2. Miért érdekel, hogy az emósok hogy néznek ki?

3. Miért érdekel a cipőd márkája?

4. Hogyan van pénzed az állandó sörözés mellett harmincezer forintos edzőcipőre?

5. Miért nem inkább bakancsban jársz?

Engem igazából egyik ténylező sem hátráltat abban, hogy az legyek, aki vagyok (valami ilyesmiről szól a rocker-filozófia), igaz, én nem rocker, hanem metálos vagyok.

2009. aug. 18. 13:06
 3/15 anonim ***** válasza:
53%
nem tartom gáznak és nem is feltétlenül csak az emosok hordják, van, aki pl ilyen plaza cica-mica v plaza pasi és mégis felveszi, mert tetszik neki, ha neked is tetszik, akkor hord bátran
2009. aug. 18. 13:07
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

NEM gáz.

nekem is van Conversem. metalt meg hc-t hallgatok néha egy kis pankot, de az öltözködésem nem tükrözi azt, hogy milyen zenét hallgatok. és nem vallom magam rockernek, punknak v metalosnak, egyszerűen csak ezek a zenék jönnek be. (:

szerintem olyan ruhákat hordj amiben jól érzed magad.

2009. aug. 18. 13:24
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
A Converse-t azért gyártják h a világon minden ember viselje, kötöttségek nélkül, és sokan nem a márka miatt hordják hanem mert tartós.
2009. aug. 18. 13:39
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
ma már mindenki azt hord, minden 2. ember aki veled szembe jön Converse cipőt visel. éljen a tömegcucc!! :D
2009. aug. 18. 13:57
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
3 évvel ezelőtt énis adtam az ilyesmire, még "rocker" koromban. Zenei ízlés megmaradt, öltözködési stílust kinőttem (:
2009. aug. 18. 15:11
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
A Converse már tényleg tömegcucc és mivel a plázacicák is előszeretettel hordják, én inkább nem venném fel.
2009. aug. 18. 15:12
 9/15 anonim ***** válasza:
85%

Semmi baj nincs vele, jobb mintha vmi béna szandált venne fel, vagy vmmi lábujjas papucsot a rocker cuccához, nem de? =)

Hát már bocs, de ez egy épületes f*szság volt, azt kell mondjam. Van ismerősöm, aki metalrajongó úgy ca. 10 éve, zenél (igényesen), nagyobb "metálos", mint a 14-15 évesek (ráadásul felnőtt), mégis hord szandált, meg papucsot. Szerintem az gázabb, amikor valaki nem hajlandó kimenni az utcára úgy, hogy esetleg nem bakancs, hanem mondjuk sima edzőcipő van rajta, nem a ruha teszi az embert, stílusokban sem (vagy inkább ott főleg nem).

Amúgy én is metálrajongó vagyok, de van Converse-em, igaz, hogy én hat évvel ezelőtt vettem, akkor meg még nem volt divat. Kár, hogy az emok mindent "kisajátítanak"...

2009. aug. 18. 15:35
 10/15 anonim ***** válasza:
96%

A Converse-t a rockerek találták ki, amikor még csak ők hordták max 2000Ft-ba került, most 15000 de ha van eszed megveszed ugyanazt 500ért

Egyáltalán nem ciki, csak sajnos nagyon sokat hordják, egyre többen

2009. aug. 18. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!