Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért kevesebb a rocker...

Miért kevesebb a rocker mostanában?

Figyelt kérdés
Üdv! Nem csak a rockerekre gondolok, hanem metálosokra is. Úgy 10 éve (mikor elsős voltam :D) akkor pályaudvaron, utcán, iskolában egy csomó ilyen punk, rocker stb. arcot láttam. Most pedig havonta egy kettőt látok akkor sokat mondtam. Egy megyeszékhelyen lakom egy közepes városban. De akkoriban nagyon sok ilyen embert láttam, ma meg szinte nincsenek. 16/f

2015. okt. 6. 22:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%

én nem hinném hogy kevesebben vagyunk, csak szolidabb lett az öltözködés mindenkinél, én nap mint nap látok láncos/bakancsos embereket, de nincsenek teljesen felöltözve, tehát egy iron maiden póló meg pénztárca láncal, és ennyi, kifujt. a mostani rocker generáció meg max 5-6 évig öltözik a stilushoz, aztán felnő és annyi.

én meg élvezem hogy olyan old school thrash metál zenekar pólójában járkálok amiről a mai generáció még csak hírből sem hallot.:D meg csak a régieket hallgatom, meg pár mostani bandát, de nem fall out boyt, meg egyéb ilyen furcsaságokat.

17/f metálos

2015. okt. 7. 18:00
 12/21 anonim ***** válasza:
85%

Legalább ti tüntök elfele! Nekem meg ég a pofám a saját műfajom képviselőitől. Mindegyik az utcán mr busta, ak26 meg a többi agyhalottat hallgat felcsutkázva az utcán mint a cigányok. Sok divat b**ik.

Mi még régebben ezekre toltuk: https://www.youtube.com/watch?v=yo-OfQ3VQWw

https://www.youtube.com/watch?v=ng1uKhl61LQ

Most meg végig megyek az utcán és a röhögő görcs kap el ha elmegyek egy tag mellett. Persze vannak jó trap/rap előadók akik az előrehaladást képviselik... de még az is normálisabb mint ez a retek. Nem bánnám ha fordítanánk hogy inkább Rockerek legyenek többen mint rapperek (normálisak). Ahogy hallgattam jó pár magyar előadót abban legalább nincs mit szégyelni. Egyszerűen tehetségesek.

https://www.youtube.com/watch?v=th8WgJPmDmU

2015. okt. 7. 18:37
 13/21 anonim válasza:
Nem tudom itt Győrben ha metál koncert van akkor azért eléggé tele van a város metálosokkal, és szép számmal vannak fiatalok is. Én 15 vagyok és csak koncertekre öltözök ki szépen bakancsba meg valami trash metálos póló és hosszú feszülős gatyó és ha hideg van bőrdzseki. Hajam az szép hosszú (:D) de mondom pl suliba olyan ruhába járok mint egy átlagos ember :D 15/F
2015. okt. 7. 20:57
 14/21 Tom Benko ***** válasza:
100%
Nem kevesebb, csak kevésbé feltűnő.
2015. okt. 8. 17:36
 15/21 anonim ***** válasza:

Gyere fel Pestre.

Deák, Ikea, Nyugati, sőt, szinte bárhol a városban összefuthatsz punkokkal, rockerekkel vagy akár metálosokkal

2015. okt. 8. 19:31
 16/21 anonim ***** válasza:

Kihalt? Ember jól érzed te magad? X"D

Gyere fel szolnokra és egyből megváltozik a véleményed...

A Pálfy 85%-a rocker és meralos... A gépipari is tele van velük... Rengetegen vagyunk. Mondom kijössz szolnokra este a gólyánál, tiszaparton vagy a hild téren gyülekezünk és vagyunk vagy 50-en.

17/f

2015. okt. 12. 21:19
 17/21 anonim ***** válasza:
Én nem tapasztaltam , hogy kevesebb lenne.
2015. okt. 13. 00:42
 18/21 anonim ***** válasza:
78%
Elhülyítik az embereket a TV-vel, rádióval meg a sok majdom sztárolásával. Ha elmész egy normális Fesztiválra, akkor még láthatod őket :) Vagy egy hétköznapi csalódások koncerten is elég sok a punk.
2015. okt. 23. 08:21
 19/21 anonim ***** válasza:

Na szóval,tudom, hogy nem mostani a kérdés, de késztetést éreztem, hogy válaszoljak xD

A Rock örök és Halhatatlan!! :D Attól, hogy valaki nem öltözik úgy, attól még lehet rocker.

A rock tényleg örök és halhatatlan, én a saját korosztályomból ismerek jópár embert, aki rocker(14vagyok), unokatesóm pl Alvin és a Mókusokon nőtt fel, és még mindig nő, hisz 11(igen, 11!!!) éves, ráadásul lány :D Én is rocker vagyok, én is az ilyen csodás zenekarokon nőttem fel és még a későbbiekben is ezeket tervezem hallgatni :D

Van nekem is olyan osztálytársam/ ismerősöm, akiről nem mondanád meg hogy rocker, mégis ismeri az Ossiant és társait :D

lehet, hogy ha mész az iskolába, akkor nem találkozol rockerekkel, de hidd el, annyian vagyunk, mint az oroszok, ha nem többen :D csak nézz szét neten :DD

14L

2017. febr. 22. 20:00
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

A rap-hez elég 1 ember, és nem kellenek hangszerek.

Hamarabb felvehető 1 dal, kevesebb a hibalehetőség a színpadon, a bevétel nem 4 ember közt oszlik el, így több marad a manager-eknek meg háttér melósokak, meg mert rap-et nyomat a média.

2017. jún. 17. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!