N+1. milyen basszusgitárt vegyek?
17 évig tanultam zeneelméletet és 13 évig klasszikus gitárt, de már mikor óvodában belecsöppentem ebbe az egészbe, már akkor tudtam, hogy basszusgitár lesz a vége, és ennek most jött el az ideje.
Az a baj, hogy az ég világon semmit nem tudok ezekről a hangszerekről.
Mindenféle stílusban szeretnék játszani, tehát a bossa nován keresztül egészen a funkon át a free jazz-en keresztül, a chiptune-t sem kihagyva megérkezve a sikítozós power metálig vagy a technikus melódikus progresszív death metálig...
egyszóval mindent!
Persze tudom, hogy a stílusok valamelyest másfajta gitárokat igényelnek és nyilván nem is az első, starter kit basszgitárommal szeretném a zene minden stílusát elsajátítani - kezdésnek milyen szettet ajánlotok, ti, basszgitár guruk?
Nem szeretnék nagyon nagy költségeket belefektetni, egyelőre, szeretnék megismerkedni a hangszerrel először és valami minimális profizmust elsajátítani, ahonnan már van értelme komolyabb hangszer felé kacsingatni.
A válaszokat köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!